OrangeLemon
Let it die
- En iyi cevaplar
- 0
Burakcan tofaşla gelip keko dansı yapacak adsasdaasdas @İnanılmaz
İstanbul'da olsaydım ben de gelirdim.Ben gelirim ^^
Şahsen Mercedes Axor hayranı sanmam tofaşla geleceğiniBurakcan tofaşla gelip keko dansı yapacak adsasdaasdas @İnanılmaz
Birde sen keko çıkıyormuşsun ağlardım gel olm bnde kalırsın .s.sİstanbul'da olsaydım ben de gelirdim.![]()
Ben strapon takıcam tanırsınız beni ucunada limon geçirecemYakamıza kırmızı karanfil takalım birbirimizi tanımak için adhjasdhjasd
Beni dövmek biraz zor işte 30 kişinin içinden sağ çıktım benSonra AntiA'lar ile Animeciler reelde kavgaya giriyorlarmış.![]()
Sen gel özellikle seni evcil hayvanım yapacam şirin şeyBen de gelirim. İnsanoğlunu bu denli yakından tanımak için harika bir fırsat. Ama büyük ihtimal beni göremeyeceksiniz.
Kavgada sorun yok.Beni dövmek biraz zor işte 30 kişinin içinden sağ çıktım benbizans ordusu ake
Olabiler O.oHe bizde senelerdir forumdakileri kesmek icin bekliyorduk
İkimizde zaten hem dev gibi hemde kalıplıyız .s.s (fotoğraflarda göründüğü gibi değilim :/ )Kavgada sorun yok.Yani boy + teknik ile pek sorun olmaz.
![]()
@Rayandu gibi değiliz .s.s adam forumdaki herkezi öpebileceğini zannediyor oysa ki bi vursam pestili çıkacak @İnanılmaz @Rosenrotİkimizde zaten hem dev gibi hemde kalıplıyız .s.s (fotoğraflarda göründüğü gibi değilim :/ )