Peki ya yüksekliği 256 bloksa :hmm:Oyuncu ayarlarından kapamadığı sürece görebilir. Tam aynı hizaya koymak yerine warpı bulutların aşağısına veya üstüne koyabilirsiniz...
Bulutları komple kapamanın bir yolu olduğunu sanmıyorum, ancak oyuncular ayarlardan bulutları kapaması lazım. Zaten birçoğu fps artsın diye kapıyodur.Peki ya yüksekliği 256 bloksa :hmm:
Anladım,yok aralarında illaki kapatmayan olacaktır.Oda sıkıntı yaratacak.En iyisi başka bir çözüm yolu bulayım,teşekkürlerBulutları komple kapamanın bir yolu olduğunu sanmıyorum, ancak oyuncular ayarlardan bulutları kapaması lazım. Zaten birçoğu fps artsın diye kapıyodur.
Teşekkürler,ne yapalım yapacak başka bir şey yokAraştırma Yaptımda , Kendi ayarlarından kapaması lazım... Başak türlü olmuyor galiba . bence warpını yere yap
Bende bi araştırma yaptım , haklısın bence böyle pluginler çıkarılsa güzel olurdu.Daha önce araştırmıştım, şimdi sizin için tekrar baktım fakat sunucunun tamamına kapatabileceğimiz bir metod bulamadım. Tek çaresi bulutların oyuncular tarafından kapatılması.