Bungee servermle ilgili bir soru bilenler 64 lük diablock

CriticalAttack

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar 1-2 gündür devam eden bir bungee (hub) server kurma çabalarındayız.
ancak bir sorun var ve bu sorun oyuncular /server huba yazınca en son girdiği portalda başlıyor ve login yapamıyor yada spawn. bu yüzden /server hub yazdıklarında hub da nasıl spawna gidecekler. yada portalda mesaj yazmalarını nasıl sağlarım . ama /server hub yazdıklarında nasıl tek spawnda doğabileceklerini söyleyene . 64 lük diamonblock benden hediye. Serveri bilen bilir SytesCraft.
İP: sytescraft.sytes.net

Kesin bir cevap vermeyecekseniz yorum yapmayın . 64 lük dia block ta yani kolay toplanılmaz. Bir düşünün

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Merhaba, SpawnTP pluginini yükleyerek, Hub'a her girildiğinde otomatikmen spawn noktasına çekilmelerini sağlayabilirsiniz. Bunu sadece Hub'a yüklersiniz, sadece orada oyuna girildiğinde spawn noktasına çekilir oyuncular.
64'lük Diamond Block istemiyorum, iyi oyunlar.

CriticalAttack

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, SpawnTP pluginini yükleyerek, Hub'a her girildiğinde otomatikmen spawn noktasına çekilmelerini sağlayabilirsiniz. Bunu sadece Hub'a yüklersiniz, sadece orada oyuna girildiğinde spawn noktasına çekilir oyuncular.

Sağol modum . 128 diamob block ister misin :p :D valla sağol kerdeşim işimi yaradı. tamam böylece serverimin %90 ı bitti
Yakında 200 kişilik hub serveri açılacaktır

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Plugin yüklemek yerine, authme kullanıyorsunuzdur büyük ihtimalle, authme ayarlarından otomatik spawnda giriş yapma seçeneğini aktifleştirebilirsiniz. Bu sayede sunucunuza yeni bir plugin yükü yapmamış olursunuz.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Geniş kapsamlı bir server kuracak isen, Ranork'un dediği daha mantıklı. Çünkü yüksek miktarda oyuncu olduğu zaman en ufak bir pluginin bile yükü, server sahipleri tarafından hesaplanabilir oluyor. Eğer plugin çok yük yapmaz diyorsan da, dediğim pluginin ayarları içerisinde spawn olduğunda havai fişek patlatma gibi seçenekleri, worlde özel spawn noktası ayarlama gibi seçenekleri var. Tercih server sahibinin tabi ki.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Plugin yüklemek yerine, authme kullanıyorsunuzdur büyük ihtimalle, authme ayarlarından otomatik spawnda giriş yapma seçeneğini aktifleştirebilirsiniz. Bu sayede sunucunuza yeni bir plugin yükü yapmamış olursunuz.

Fakat Authme'nin son sürümlerinde spawn sorunu mevcut. Spawntp plugini olmadan stabil olarak çalışmıyor.
/authme setspawn kodunu filan eklediler ama ne yazık ki işe yaramıyor..

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Fakat Authme'nin son sürümlerinde spawn sorunu mevcut. Spawntp plugini olmadan stabil olarak çalışmıyor.
/authme setspawn kodunu filan eklediler ama ne yazık ki işe yaramıyor..

Eğer essentials ile kullanırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eğer essentials ile kullanırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Essentials ile birlikte kullanıyorum zaten. Sizin için bir ön izlenim videosu çekebilirim isterseniz.
Spawntp olmadan spawnın 10- 15 blok çapında herhangi bir yerinde doğuyorlar.
Çok başarılı sınız tebrik ederim . Bende sizin yolunuzdan gidiyorum ilerde büyük yatırımlar yapacağım.

Teşekkürler.
Ne yazık ki yatırım işe yaramıyor. Bu işe 1000 lirayı aşkın paralar yatırdık fakat sadece şans bizden olmadığı için yaptığımız her şey geri tepti.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Essentials ile birlikte kullanıyorum zaten. Sizin için bir ön izlenim videosu çekebilirim isterseniz.
Spawntp olmadan spawnın 10- 15 blok çapında herhangi bir yerinde doğuyorlar.

Teşekkürler.
Ne yazık ki yatırım işe yaramıyor. Bu işe 1000 lirayı aşkın paralar yatırdık fakat sadece şans bizden olmadığı için yaptığımız her şey geri tepti.

Candycraftta hiç sorun çıkarmadı çok garip böyle saçma bir sorun yaşamış olmanız

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Candycraftta hiç sorun çıkarmadı çok garip böyle saçma bir sorun yaşamış olmanız

Dev. forumunda araştırma yaptığımda yalnız olmadığımı gördüm. Çalışma serverlarında dahi bu sorunu yaşıyorum.
Pluginleri güncellememe rağmen. Tahminimce Mceditten kaynaklı ama yinede bir sorun var ortada.

Furk4n.TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sv doluyken girme plugini ne hsbasss[DOUBLEPOST=1374935435,1374935359][/DOUBLEPOST]Darkbull knk nbr ben adamaslan-rafiel