Bungeecord Çabuk yardım edermisiniz

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/lobi yazınca lobiye atmasını istiyorum /server lobi ile degil zaten /server komutunu yasakladımda /lobiyi arıyorum SlashServer diye bir şey buldum fakat yüklenmiyor farklı bir şey varmı ?[DOUBLEPOST=1401879453,1401870250][/DOUBLEPOST]Bilen yokmu ? Lütfen[DOUBLEPOST=1401880440][/DOUBLEPOST]acill yardımm

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugini yükledim fakat configi gelmiyor servere restart filan attım neden gelmiyor biliyormusun ?

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satır 70: [15:24:21] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/BackToLobby.jar' in folder 'plugins'
hangi plugini yüklsem böyle oluyor çözüm ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Satır 70: [15:24:21] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/BackToLobby.jar' in folder 'plugins'
hangi plugini yüklsem böyle oluyor çözüm ?
İşte bu benim dediğim sürüm uymamasından oluyor. Başka bir plugin kullanın. Google'da araştırma yaparsanız bir kaç sonuç bulabilirsiniz.

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir plugin yok bütün hepsini yükledim sürüm uymuyor napcam bilmiyom :([DOUBLEPOST=1401891805,1401891298][/DOUBLEPOST]kendim plugin yapmaya çalışcam

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satır 12: [17:49:40] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/SlashServer.jar' in folder 'plugins' bu hatayı veriyor ama diger plugin çalıştı saol

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satır 12: [17:49:40] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/SlashServer.jar' in folder 'plugins' bu hatayı veriyor ama diger plugin çalıştı saol
Sen yanlış yere yüklüyorsun ondan çalışmıyor bak öbür yüklediğini bütün serverlara yüklemelisin SlashServer ise bungeecord/plugins dosyasına attığında bütün serverlarda lobi yazarsan lobiye atar öbür plugin ise bukkit plugini SlashServer bungeecord plugini bungeecord içine at çalışır öbürünü sil.

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende aynı oraya attım slashserver fakat olmuyor ama gerek kalmadı bütün serverlere yükledim permde verdim yardım içi saol