BungeeCord Hatası

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
Merhaba Dostlar,
Sunucumda skyblock vardı, oyuncularım isteği üzerine survival da ekliyordum, bungeecord u bir videodan bakarak yaptım, sıkıntı olmaması gerekirken servere girerken şu hatayı alıyorum:
Could not connect to a default or fallback server, please try again later: io.netty.channel.Abstractchannel$AnnotatedConnectException diye bir hata alıyorum lütfen yardımcı olun, şimdiden teşekkürler.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
BungeCoord'un ayarladığın kısmı atabilir misin? daha iyi yardımcı olabilmem için. :)

DwordGG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sanırım Varsayılan Sunucuya Bağlanmıyor
Daha Sonra Bir daha Denermisiniz

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Evet herhangi bir hata varmı diye bakalım ama tahminimce bağladığınız sunucuda sıkıntı var. :)

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Herhangi bir hata göremedim ama bağlamaya çalıştığınız sunucuda hata olabilir kontrol ettikten sonra bir kez daha yazabilir misiniz? :)

Blackixq

En iyi cevaplar
1
Herhangi bir hata göremedim ama bağlamaya çalıştığınız sunucuda hata olabilir kontrol ettikten sonra bir kez daha yazabilir misiniz? :)

bir arkadaşımla da iletişime geçtim, şu an configi ona attım yapıyorum istediğin sunucuları bağlıyorum dedi, onunkinde sıkıntı çıkmazsa çalışırsa konuyu kapatacağım, genede teşekkürler.

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
bir arkadaşımla da iletişime geçtim, şu an configi ona attım yapıyorum istediğin sunucuları bağlıyorum dedi, onunkinde sıkıntı çıkmazsa çalışırsa konuyu kapatacağım, genede teşekkürler.
Ben teşekkür ederim ama büyük ihtimalle bağlarken portlarını yanlış girmiş olabilirsiniz, iyi forumlar. :)

Blackixq

En iyi cevaplar
1
Sorun hala devam ediyor, sunucular düzgüncene bağlı ama sunucular bağlı değil hatası alıyorum anladığım kadarıyla.

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP adreslerinin ve portların doğru olduğunu kontrol et
priorities kismindakı giriş sunucusuna kendi ip adresiyle direk bağlanmayı dene

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Configi tekrardan atabilirmisiniz? Hastebin de silinmiş sanırsam.
Ek olarak, aktarılacak olan sunucunuzun IP adresini ve PORT'unu hem config de hemde kendi sunucunuzun ayarlarında doğru yaptığınıza emin olunuz.

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorun Hâylen devam ediyor ise.. ;
1 - Ilk olarak sunucular da herhangi bir hata varmi kontrol edin.
2 - Bungecoord ayarlarinizi Düzgün yaptığınızdan emin olun.
3 - Port ve sunucunun ip adresini config dosyasina girin.
4 - sunucular farkli host Dan alindiysa hostlar ile iletisime Geçin.
5 - hata Hâylen devam ederse Teknik Ekipten yararlanin.
6 - yeni sunucular alın ve eski sunucudaki ayarlarinizin 1 kismini yukleyin.

Bildiklerim bu kadar umarim Yardimci olmusumdur.

iyi Forumlar.. :)