Bungeecord İle Farklı Makinelerden Bağlantı Kurma

depresif55

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bungeecord kuracağım kurmayı biliyorum az çok fakat survival ve skyblock serverini ayrı makinelerde yapacağım yani ip adresleri farklı olacak demek istediğim şu ben farklı makinelerden nasıl bağlantı kurabilirim ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bungeecord configinde sunucuları belirtirken, aynı makinedeyseler "localhost" yazarsın. Bunu yapmak yerine uzaktaki sunucunun ip adresini ve portunu yazarsan yönlendirmiş olursun.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bungeecord istemcisine bağlandığın zaman Bungeecord seni configinde belirlediğin sunucuya yönlendirir. Bu sunucudan başka bir sunucuya geçmek için "/server" komutunu kullanırsın aynı şekilde geri bir önceki sunucuya dönmek içinde aynı komutu kullanmalısın. Bungeecord ile arandaki bağlantı hep sabit kalacaktır. Ne kadar sunucu değiştitirsen değiştir, Bungeecord ile arandaki bağlantı kesilemez. Kesildiğinde sunucudan atılırsın.

depresif55

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@Personinblack Son bir sorum daha olacak bungeecord serverini açtıgım zaman motd sadece 0/1 veya 0/124 gibi gözüküyor tüm sunuculardaki oyuncu sayısını bungeecord girişindeki motd göstermek istiyorum bu nasıl olacak ?