YardımedSevabaGir
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
1.7x 1.8x Bungeecord varmı ??
Verebilir misin
Düzelttiğin için teşekkürlerÜstteki arkadaşım tam linki vermemiş.
Ben yardımcı olayım.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Boş Sayfa açıyor?Üstteki arkadaşım tam linki vermemiş.
Ben yardımcı olayım.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tam olarak linki verebilir misin @caandalek arkadaşımızın verdiği adresde Boş Sayfa ile karşılaşıyorumDüzelttiğin için teşekkürler
Caandalek in verdiği linkte zaten sayfa açılmıyor direk iniyor.Boş Sayfa açıyor?
Tam olarak linki verebilir misin @caandalek arkadaşımızın verdiği adresde Boş Sayfa ile karşılaşıyorum![]()
??Caandalek in verdiği linkte zaten sayfa açılmıyor direk iniyor.
Teşekkürkler.Birde 1.7x 1.8x için citizens atarmısın Citizens CauldronB2 dedilerde o olmadıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradaki linkte üst kısımda BungeeCord.jar yazıyor 9 MB onu indirmeyi dene.
Bungeecord u illa bukkit mi kurmak zorundayım ? ve 1.7x 1.8x citizens verebilirmisinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradaki linkte üst kısımda BungeeCord.jar yazıyor 9 MB onu indirmeyi dene.
Yok kardeşim veremem. Elimi veriyorum kolumu kaptırıyorum. Bir kerede bir yardımdan sonra Teşekkür Ederim diyin. Durmadan şunu ver, yok onu ver.Teşekkürkler.Birde 1.7x 1.8x için citizens atarmısın Citizens CauldronB2 dedilerde o olmadı
Bungeecord u illa bukkit mi kurmak zorundayım ? ve 1.7x 1.8x citizens verebilirmisin
Bukkit ile mi bağlıyoruz bungeecordu?Birde abi neden veremessin benimde ihtiyacım varYok kardeşim veremem. Elimi veriyorum kolumu kaptırıyorum. Bir kerede bir yardımdan sonra Teşekkür Ederim diyin. Durmadan şunu ver, yok onu ver.
Spigot diye biliyorum.Bukkit ile mi bağlıyoruz bungeecordu?Birde abi neden veremessin benimde ihtiyacım var
@KenanDemirtaş
Abi üstteki soruluarım sanada geçerli
1.7x 1.8x mi demek istedin ? ve linkini atarmısın bulamadımSpigot diye biliyorum.
Bu arada Citizens 1.7.9 u dene. 1.7X 1.7X çalışıyor diye biliyorum.