MitterWeaL
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dediğim Gibi BungeeCord Plugin İsteğim Serverler Arasi Npc ye Sag Tiklayip İsinlanma Yardim Edin !!!
O event NPC(fake player) de çalışmıyor maalesef.@caylak29y arkadaşımızın dediği plugin ve Citizens plugini ile yapabilirsin. Eğer plugini sen kendin yazmak istiyorsanLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.i kullanabilirsin.
Zombi iskelet vs. için çalışmaz mı ?O event NPC(fake player) de çalışmıyor maalesef.
Onun için "PlayerInteractAtEntity" event i kullanılır.Zombi iskelet vs. için çalışmaz mı ?
Ben de öyle hatırlıyordum ama demin hub.spigotmc.org da bakınca blockClicked vs. yazıyordu altta, o bloklar için sandımOnun için "PlayerInteractAtEntity" event i kullanılır.
Zombi iskelet vs. için çalışmaz mı ?
NPC'ler için paket kullanılıyor, paketleri dinlemelisiniz yani*Onun için "PlayerInteractAtEntity" event i kullanılır.
Ben zaten npc için demedim moblar için eventler çalışıyor dedim. Npc ler için paket dinlenmesi gerektiğini biliyorum fakat sormadıkları söylemedim.NPC'ler için paket kullanılıyor, paketleri dinlemelisiniz yani*
Sunucu event çağırmıyor hani boşa denenmemeli eventler*![]()