BungeeCord Sorunu

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba, BungeeCord sunucu açtığımızda /server komudunu kapatamıyoruz. Yani kapatmak basit aslında fakat şöyle anlatayım. Mesela diğer sunucularda olduğu gibi /server komudunu /sunucu komuduna nasıl çevirebiliriz? /sunucu yazıcak ve önüne bir menü açılacak. ChestCommands ile yapılıyor. Fakat biraz detaylı bilgi verebilen varsa yardımcı olduğu için şimdiden teşekkür ederim.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
İlk öncelikle server yetkisini bungeecord config oyuncu grubundan sildikten sonra chestcommands ile her sunucuda dediğini ayarlayabilirsin.
ChestCommands Bungeecord destekler, /sunucu komudunu atar ve menu çıkmasını sağlayabilirsin. Oradanda herkes sunucusuna gider.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mesela onu nasıl yapacağım. Yani oradaki gerçekleşmesini istediğim komuda ne yazacağım?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
ChestCommands için internetten aratırsan tonla rehberi var, bungeecord bölümünümü yapamadın anlamadım kusura bakma?

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript plugini ile yapabilirsin bir sk oluşturup bu komutları atarsan olucaktır.
Kod:
command /sunucu:
    trigger:
        make player execute command "/server"

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@korkugunu İyi de biz oyuncuların /server komudunu yazmasını engelleyeceğiz. Mesela server yazamayacak. Çünkü duyduğuma göre bu /server komudu ile admin hesabı ile girince login yapmadan /server komudu yazılabiliyor. Ve böylece diğer sunucularda Authme yoksa o sunucuda kurucu oluyorsun. Biz bunu engelleyecegiz. Veya şöyle de olabilir. /factions yazarak oyuncu faction sunucusuna geçiş yapacak bunu nasıl yapabiliriz?

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@korkugunu İyi de biz oyuncuların /server komudunu yazmasını engelleyeceğiz. Mesela server yazamayacak. Çünkü duyduğuma göre bu /server komudu ile admin hesabı ile girince login yapmadan /server komudu yazılabiliyor. Ve böylece diğer sunucularda Authme yoksa o sunucuda kurucu oluyorsun. Biz bunu engelleyecegiz. Veya şöyle de olabilir. /factions yazarak oyuncu faction sunucusuna geçiş yapacak bunu nasıl yapabiliriz?
Kod:
on command "/server":
    cancel event
Server komudunu böyle engelliyeceksin
factions yazınca girmeside bu
Kod:
command /factions:
    trigger:
        make player execute command "/server factions"

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Dpelqpleq Nasıl kapatılmıyor? Alttaki komut ile yaptım. Ama çalışır mı bilemem. Benim bildiğim engellemesi lazım.
on command "/server":
[TAB] İf player don't have permissions "asdadsa.asdsadsa"
[TAB] send "İllegal Komut!" to the player
[TAB] cancel event

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
@Dpelqpleq Nasıl kapatılmıyor? Alttaki komut ile yaptım. Ama çalışır mı bilemem. Benim bildiğim engellemesi lazım.
on command "/server":
[TAB] İf player don't have permissions "asdadsa.asdsadsa"
[TAB] send "İllegal Komut!" to the player
[TAB] cancel event
Peki ozaman, oyuncu grubuyla server yazmayı denermisin? Tabi yazdığı sırada bungee'den server permi oyuncularda olucak. Dene lütfen.