BungeeCord sorunu !.

Sametylmz60

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar . Ben AxiTR den server aldım (BungeeCord) ama bildiğiniz üzere axitr nin mc serverleri listeye düşüyo benim SkyBlock serverime benim adımla girebilir çünki ona AuthMe yüklemedim yüklesem adam her skyblock a girince login mi yapacak lütfen yardım .

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz. Forum Destek Bölümü için tıklayın.

Sametylmz60

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz. Forum Destek Bölümü için tıklayın.
Ben dorum kullanmayı bilmiyorum maalesef :(.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben dorum kullanmayı bilmiyorum maalesef :(.
Kuralları ve böyle bilgilendirmeleri iyi okumanız gerekirdi, kurallara göre ilerlemeniz gerekirdi. Bilmiyorum dememek lazım, bilmek istemiyorum demen lazımdı ama neyse...

Sorununu anladığım kadarıyla çözümünü bırakıyorum buraya,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
eklentisini authme olmayan skyblock sunucusuna ekle... Bu eklenti senin skyblock sunucunun port adresini bulup direk giriş yaptıkları zaman ana IP adresinden girmelerini isteyecek. İyi forumlar :)

Sametylmz60

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kuralları ve böyle bilgilendirmeleri iyi okumanız gerekirdi, kurallara göre ilerlemeniz gerekirdi. Bilmiyorum dememek lazım, bilmek istemiyorum demen lazımdı ama neyse...

Sorununu anladığım kadarıyla çözümünü bırakıyorum buraya,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
eklentisini authme olmayan skyblock sunucusuna ekle... Bu eklenti senin skyblock sunucunun port adresini bulup direk giriş yaptıkları zaman ana IP adresinden girmelerini isteyecek. İyi forumlar :)
bunun bukkit sürümü varmı

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
yani oraya düşmesede girebilir skyblockun portunu bulur öyle girer onun için authme gereksiz başka yollarıda var