• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Bungeecord vs Ben :)

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fazla birşeyden bahsetmeyeceğim eğer kodzer kullanıyosanız destek talebinde bulunmamanız yani tüm sunucu şeylerini bilmeniz gerekiyor aksi taktirde sıkıntı çıkıyor herneyse 4 yıldır minecraft oynuyorum şu Bungeecord/Waterfall u bi anlayamadım giti arkadaş tüm kurulumları yapıyorum olmuyo server kapalı diyo fallback default falan filan diyo internetten çözümüne bakıyorum admaın yaptıklarının aynısnı yapıyorum yok olmuyo kafayı yiyicem bu yüzden kullandığım firmalarda bungeecordla zaman kaybetmeyip genelde firmaya ticket açarak firmadan yapmasını istiyordum.

Şimdi gelelim bi kaç firmaya

İlk kullandığım firma @NitradoTR - 2013 - 2015 Arası öncelikle makinaları çok kaliteli ve destek sistemi gece gündüz çalışıyor bungeecord kurulumuda basit ancak büyük bi hedefiniz varsa webpanel tavsiye etmiyorum ilk bungeecord kurmaya çalışmamda nitradoya yapamadığımı belirttim yaklaşık 1 saatlik çaba sonucunda sağolsunlar nasıl bağlayacağımı ve koruyacağımı anladım. Kişisel sıkıntılarım yüzünden son 1 ay vip satmadım ve sunucumu kapattım.

Ardından yıl 2016 da PixelNetwork sunucusunda takılırken hostlarının @Rabisu olduğunu farkettim (Eyüp Beye selamlar :)) google dan araştırdım ve sitelerine girdim fiyatlar diğer firmalara göre gayet ucuzdu ve canlı destek sistemi 7/24 aktifti para biriktirip ortağımla bir sunucu açtım ve sunucu çok iyi ilerliyordu korumalar vs nedeniyle çakmalobi kurmam gerekti yani hub yapmam gerekti. Nitrado gibi olmadığını anlayınca youtube'a bungeecord kurulumu yazdım ve tekrar yapamadım tekrar tekrar... Rabisuya ticket attım sağolsunlar kurdular hemde hatasız 0 bildiğiniz kurdular :) sunucuyu tekrar kapatmam gerekti ama kapatmak yerine sattım şu an ki sahibide yönetemedi sunucu hala açık veya kapalı hatırlamıyorum (SilverNetwork)

Tekrar 1 yıl ara verdim ve 2017 yazında yani bu ay tekrar sunucu kurmaya karar verdim kış aylarında bikaç sunucuya göz attığımda kodzer firmasını görmüştüm yani kodzer firması aklımdaydı kodzerden kuracaktım ilk önce kış aylarında bi testserver açtım RPG olarak tutarsa devam eticektim tutmazsa zorlamayıp yaz tatiline güzel bi Emek Skyblock sunucu açıcaktım. RPG serveri yönetirken 1-2 plugin eksik olduğunu farkettim filezilladan atmaya üşendim kodzer firmasının oyun paneline girip eklentiler kısmından plugin indirdim oyuna girdiğimde plugin çalışıyodu ama Rabisu reklamı vardı tuhaf değilmi kodzerden plugin indiriyorum ama pluginin editörü rabisu ve adamlar değiştirmiyor bile :D herneyse tekrar sunucu açtım suncum 5-10 kişi çekiyodu bu sefer gözüm yükseklerde değildi emek sunucu kitlesi azdı ama özdü 5-10 kişide yeterdi suncuuya saldırılar yapılmaya başladı bot saldırısını önledim fakat ddos saldırılarından korkuyodum sonuçta bu firmalar ne kadar ddos saldırılarına korumalıyız desede sonuç belli olmuyor. Tekrar bungeecordla savaştım ve gene yapamadım kodzer firmasına ticket attım normalde konuşmayı arşivlerdim ama arşivlemedim gerek duymadım bu Efe Beyle tartışmamızdan.

Tartışmadan önce şöyle bir şey demek istiyorum ben BungeeCord kurulumu için ticket attığımda sunucuyu kapatmadan işnizi halledin kaydedin çıkın ben hallederim demiştim sunucu gece 23:00 sularında kapandı ve yarım saat-1 saat kapalı kaldı ben onlara kapatmayın diye tembihlemiştim. Neyse boşverdim canlı desteğe bağlandım

Ben: Siz bu websitesi sayesinde ekmek kazanıyosunuz sizin websiteniz saatlerce kapalı kalsa ne yapardınız ?
Efe Bey: İyide biz sana sunucunu kapat demiyoruz keyfi kapatıyorsun

Abi şaka gibi :D benim sunucumu kapatmayın dememe rağmen sen kapatıyosun nasıl bana keyfi kapatıyorsun diyosun :D

Dostlarım daha niceler varda anlatmak istemedim hala kodzer kullanacaksanız firmanın önünü kapatmak istemem kullanın ancak sunucu hakkında herşeyi bildiğinizden emin olun :) bidahaki sunucumdada batıhost a geçmeyi planlıyorum yada Eyüp Bey e devam edeceğim bu konuyu açmayacaktım ancak şunu farkettim batıhost ve rabisu hakkında forumda binevi tartışmalar var bu tartışmaya ben birde kodzeri ekleyeyim :) bir de ben batıhostu yıllardır takip ediyorum fakat satın almıyorum neden blmiyorum fiyatları pahalı geliyor bana göre ancak batıhost bu işi yıllardır yapıyor rabisu da gördüğüm kadarıyla 2 yıldır yapıyor ikiside kalitelidir ikiside yardımınıza koşar ve siz ne isterseniz yapar, sabırlıdıdır

@batihost.com , @Nitrado , @Rabisu bu 3 firmayıda artık kıyaslamayın :)

Iyi forumlar

Günler sonra gelen düzenleme: konu çözüldü bungeecord kurulumu yapıldı

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado, VPS (Slotlu) sattığı sürece çöp bir hosting. Cloud sunucularını denemedim ancak fiyatlar villa alır gibi.
Batıhostu bilmem etmem ama Eyüp abinin Rabisu üzerinde ne kadar verimli, hızlı ve yardımsever bir şekilde çalıştığını çok iyi biliyorum.
7 aydır falan 2 farklı sunucuda rabisu kullandım, şu andada kullanıyorum ve hostingden kaynaklı olan her sorunda bana her daim yardım ettiler, suçu bana atıp başlarından atmadılar. Önerim her daim Rabisu.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
2.bölüm öncesi özet bekliyoruz, bu çok uzun :(

Kodzernet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Onur Bey,
Ticket geri dönüşünü 1 haftada sağladınız :) Minecraft ekibimiz elinden geleni yapıyor fakat aktif bir ticket 24 saat cevap gelmezse pasif duruma düşüyor. Yeni ticket atarsanız konu devam ediyor. Umarım anlatabilmişimdir, gecikme için özür amaçlı ek 2 hafta verebiliriz ticket açmanız yeterli :)
İyi akşamlar dileriz.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Onur Bey,
Ticket geri dönüşünü 1 haftada sağladınız :) Minecraft ekibimiz elinden geleni yapıyor fakat aktif bir ticket 24 saat cevap gelmezse pasif duruma düşüyor. Yeni ticket atarsanız konu devam ediyor. Umarım anlatabilmişimdir, gecikme için özür amaçlı ek 2 hafta verebiliriz ticket açmanız yeterli :)
İyi akşamlar dileriz.

Hayır hocam teşekkürler, iyi çalışmalar

AlperKaan

| DevOyuncular.net | Oyun Hizmetleri
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Aktiflik konusuna katılmıyorum. Şahsen yaptıkları çok fazla geliyor. Oyun deneyimini ve müşteri memnuniyetini sağlamak için uykularından bile oluyorlar. Ben her türlü desteği kendilerinden aldım ve alıyorum da. Bu bana özel bir durum değil herkese yapılan bir muameledir. Server taşımalarını da çok hızlı bir şekilde yapıyorlar. Serverim benim hatam sayesinde bazı dosyaları silindi ve dosyaların geri dönüşünü bile sağladılar. İnsanın halinden anlayan bir hosting ile çalışmak isterseniz @Kodzernet .

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Hayır hocam teşekkürler, iyi çalışmalar
Merhabalar, Kodzer bir kere her şeyden önce hızlı desteği ile gönülleri kazanan bir hosting :) 24 Saat içinde geri dönüşüm yapılmayan ticketler kapatılır pasif moda geçer sende 1 hafta cevap vermemişsin. Ben Kodzer kullandım her şeyden önce hızlı desteği gönlümü kazandı gece gündüz gerçekten Skype adresleri hep çevrimiçi her sıkıntıya gereken destek veriliyor makineleri ayrı bir güzel zaten. Kodzer ve Rabisu gözümde kıyaslanmayacak kadar kaliteli bir ekibe ve sisteme sahip olan 2 hosting. Gereksiz yere adamların hakkına girdiğini düşünüyorum ve önce bu tavırlar yerine bi sakinleş ve daha güzel destek almak için Skype adreslerini iste. Gereken destekler verilir. Bungeecord kurulumunu yapamaman hiçbir hostingin suçu değil :)

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Kodzer bir kere her şeyden önce hızlı desteği ile gönülleri kazanan bir hosting :) 24 Saat içinde geri dönüşüm yapılmayan ticketler kapatılır pasif moda geçer sende 1 hafta cevap vermemişsin. Ben Kodzer kullandım her şeyden önce hızlı desteği gönlümü kazandı gece gündüz gerçekten Skype adresleri hep çevrimiçi her sıkıntıya gereken destek veriliyor makineleri ayrı bir güzel zaten. Kodzer ve Rabisu gözümde kıyaslanmayacak kadar kaliteli bir ekibe ve sisteme sahip olan 2 hosting. Gereksiz yere adamların hakkına girdiğini düşünüyorum ve önce bu tavırlar yerine bi sakinleş ve daha güzel destek almak için Skype adreslerini iste. Gereken destekler verilir. Bungeecord kurulumunu yapamaman hiçbir hostingin suçu değil :)

Benim yazdıklarımı doğru düzgün okumamışsın dostum ben hiçbir firmayı bungeecord kurulumu yapmadılar diye suçlamıyorum ancak orada bi destek varsa bende kullanmak isterim konuyu uzatmak istemedim şimdi kodzerdeki ticketlerime baktım hangi tickete 1 hafta yanıt vermedim diye sanırım beni başka bir arkadaşla karıştırdılar sürekli panele giren biriyim ve baktımda ticketlere maximum 1 gün içnide cevap vermişim yani adamlara iftira falan attığımda yok ben sadece başıma gelen bi olayı anlattım ve bi bi fikir sundum yani önlerini falanda kapatmadım zaten siz yanlış okumuşsunuz. iyi forumlar. :)

Aktiflik konusuna katılmıyorum. Şahsen yaptıkları çok fazla geliyor. Oyun deneyimini ve müşteri memnuniyetini sağlamak için uykularından bile oluyorlar. Ben her türlü desteği kendilerinden aldım ve alıyorum da. Bu bana özel bir durum değil herkese yapılan bir muameledir. Server taşımalarını da çok hızlı bir şekilde yapıyorlar. Serverim benim hatam sayesinde bazı dosyaları silindi ve dosyaların geri dönüşünü bile sağladılar. İnsanın halinden anlayan bir hosting ile çalışmak isterseniz @Kodzernet .

Konuda anlatmak istediğimi anlatamamışım galiba.

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Benim yazdıklarımı doğru düzgün okumamışsın dostum ben hiçbir firmayı bungeecord kurulumu yapmadılar diye suçlamıyorum ancak orada bi destek varsa bende kullanmak isterim konuyu uzatmak istemedim şimdi kodzerdeki ticketlerime baktım hangi tickete 1 hafta yanıt vermedim diye sanırım beni başka bir arkadaşla karıştırdılar sürekli panele giren biriyim ve baktımda ticketlere maximum 1 gün içnide cevap vermişim yani adamlara iftira falan attığımda yok ben sadece başıma gelen bi olayı anlattım ve bi bi fikir sundum yani önlerini falanda kapatmadım zaten siz yanlış okumuşsunuz. iyi forumlar. :)

Konuda anlatmak istediğimi anlatamamışım galiba.
Kardeşim destek veriliyor zaten arkadaşlar uzun bir süre yazmadığını ve o yüzden konunun pasif moda geçip gözden kaçmış olması normal bir şey. Böyle bir olayda bir hostingin destek talebi kötülenemez. Zaten Kodzer kullanan arkadaşlarım bilir desteğin ne kadar sağlam olduğunu.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim destek veriliyor zaten arkadaşlar uzun bir süre yazmadığını ve o yüzden konunun pasif moda geçip gözden kaçmış olması normal bir şey. Böyle bir olayda bir hostingin destek talebi kötülenemez. Zaten Kodzer kullanan arkadaşlarım bilir desteğin ne kadar sağlam olduğunu.
Bak birader kendinle çelişiyosun az önce 1 haftayı bahane ediyordun şimdide 1 günü bahane ediyorsun :D ben ticket attıktan sonra sorun çözülmüşse cevap yazmam zaten otomatik kapanır eğer çözülmemişse cevap yazarım şimdi tekrar kodzer hesabıma giriyorum fakat gene göreceğim ki 1 günden az bi sürede cevap vermişim

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Bak birader kendinle çelişiyosun az önce 1 haftayı bahane ediyordun şimdide 1 günü bahane ediyorsun :D ben ticket attıktan sonra sorun çözülmüşse cevap yazmam zaten otomatik kapanır eğer çözülmemişse cevap yazarım şimdi tekrar kodzer hesabıma giriyorum fakat gene göreceğim ki 1 günden az bi sürede cevap vermişim
İyi bu konuda haklısın yeni aldığım bilgilere göre sana gereken destek verilmiş waterfall kurulmuş tüm ayarlar yapılmış fakat sana denilen en basit şeyi yapamamışsın yani bunları belirtmen lazım.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu tickete cevap yazmamışım

"
Merhaba,

Yapılacak işlemi bildirirseniz mc ekibi ilgilenecek.

İyi günler.

Kodzer İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Managing Director: Mustafa EFE

Skype Hesabımız : [email protected]
E-Mail : [email protected]

Mesai Saatleri :
Hafta İçin : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu : Cumartesi 09:00 - 13:00
"

Efe Bey de sanırım bundan bahsediyor buna cevap yazmadım çünkü ben acıklamaktan yoruldum yazsam Minecraftcı arkadaş gene aynısını yapacaktı zaten bana 1 kere bungeecord kurulumu yapıldı ancak portlar bağlanmadı portları nasıl bağlayacağımı söylediler bende denileni yaptım ve sunucuda gene aynı hata oluştu port hatası. Tickete cevap verdiğimde gene aynısını yapacaklardı gene, gene ve gene o olaydan sonrada sunucuyu kapattım zaten eğer geliştirseydim ilerideki saldırılarım artacaktı daha sunucu ilk gününden bot saldırısı yemeye başlamıştı bile neyse iyi forumlar

@IrfanDuman

Düzenleme; imla

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Bu tickete cevap yazmamışım

"
Merhaba,

Yapılacak işlemi bildirirseniz mc ekibi ilgilenecek.

İyi günler.

Kodzer İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Managing Director: Mustafa EFE

Skype Hesabımız : [email protected]
E-Mail : [email protected]

Mesai Saatleri :
Hafta İçin : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu : Cumartesi 09:00 - 13:00
"

Efe Bey de sanırım bundan bahsediyor buna cevap yazmadım çünkü ben acıklamaktan yoruldum yazsam Minecraftcı arkadaş gene aynısını yapacaktı zaten bana 1 kere bungeecord kurulumu yapıldı ancak portlar bağlanmadı portları nasıl bağlayacağımı söylediler bende denileni yaptım ve sunucuda gene aynı hata oluştu port hatası tickete cevap verdiğimde gene aynısını yapacaklardı gene, gene ve gene o olaydan sonrada sunucuyu kapattım zaten eğer geliştirseydim ilerideki saldırılarım artacaktı daha sunucu ilk gününden bot saldırısı yemeye başlamıştı bile neyse iyi forumlar

@IrfanDuman
Bot saldırısı eklentilerle önlenir sana bu konuda destek veririz fakat ddos konusunda firmadan destek alabilirsin. Destek konusuna gelirsek aynı şeyin yapılmaması için adamları uyarman yeter anlatmak istemiyor isen önceki konudan Ctrl+c yap bu seni çok mu yoruyor ?

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bot saldırısı eklentilerle önlenir sana bu konuda destek veririz fakat ddos konusunda firmadan destek alabilirsin. Destek konusuna gelirsek aynı şeyin yapılmaması için adamları uyarman yeter anlatmak istemiyor isen önceki konudan Ctrl+c yap bu seni çok mu yoruyor ?
Çok yormuyor robot gibi aynılarını yapmak istemiyorum bahsettiğin pluginler "Antibotultra" gibi saçma pluginler sanırım biliyor musun o pluginler bazen normal oyuncularıda oyuna sokmuyor ?