Bunu Mutlaka Oyun Oynarken Dinlemelisiniz!

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sansür koyanları sevmem lafını diyeceksen de işte.

Bu da şarkı değil açıkcası hani böyle çöp arabaları böyle çöpleri ezer oradan bir su akar ya.Sonra gelir köpeğin biri onun üstüne içini bırakır.Onun kokusu ne kadar iğrenç,gereksizse bu saçma şarkılarda ,speedcore dediğiniz, benim hayatımda aynı yerde bulunuyor.
Kardeşim sevmiyorsanız sevmiyorsunuz ne gelip burda yok şöyle berbat yok şöyle iğrenç falan filan diyip kavga çıkartmaya çalışyıorsunuz, ben bunu seviyorum varmı zorunuzamı gidiyor o zaman göz ardı edin beni forumda sizde kurtulun bende !

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sansür koyanları sevmem lafını diyeceksen de işte.

Bu da şarkı değil açıkcası hani böyle çöp arabaları böyle çöpleri ezer oradan bir su akar ya.Sonra gelir köpeğin biri onun üstüne içini bırakır.Onun kokusu ne kadar iğrenç,gereksizse bu saçma şarkılarda ,speedcore dediğiniz, benim hayatımda aynı yerde bulunuyor.

Biraz araştırma yaptım ve şunu buldum

1. dakikasından sonra sadece 20 saniye dinleyebildim kulaklıklarımla son seste.Ölüyordum lan.Saçma bir şey işte.Kusura bakmayın ama böyle şeyleri dinlemek vücudunuza ve ruhunuza zarar vermektir , aptallıktır.[DOUBLEPOST=1398453067,1398453033][/DOUBLEPOST]
Kardeşim sevmiyorsanız sevmiyorsunuz ne gelip burda yok şöyle berbat yok şöyle iğrenç falan filan diyip kavga çıkartmaya çalışyıorsunuz, ben bunu seviyorum varmı zorunuzamı gidiyor o zaman göz ardı edin beni forumda sizde kurtulun bende !

Birinin kendisine zarar vermesini istemiyorum açıkcası.[DOUBLEPOST=1398453168][/DOUBLEPOST]Forumda blok olsa önce speedcore dinleyenleri bloklardım.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herkesin Müzik Zevki Farklıdır Arkadaşlar. Birbiriniz İle Atışmayın. Kavga Çıkarma Konusu Müzik Olmamalıdır. Lütfen.
Mesela Ben Bu Tür Müzikleri Hiç Sevmem, Ama Seven Arkadaş Üzerine Eleştiride Bulunmamda.
Ben Mozart Seviyorum Diye Beni Suçlamak İçin Bir Konunuz Yok Ya?
Lütfen Bırakın Kavgayı.

• Beğen
Reactions: DIO

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırma yaptım ve şunu buldum

1. dakikasından sonra sadece 20 saniye dinleyebildim kulaklıklarımla son seste.Ölüyordum lan.Saçma bir şey işte.Kusura bakmayın ama böyle şeyleri dinlemek vücudunuza ve ruhunuza zarar vermektir , aptallıktır.[DOUBLEPOST=1398453067,1398453033][/DOUBLEPOST]

Birinin kendisine zarar vermesini istemiyorum açıkcası.[DOUBLEPOST=1398453168][/DOUBLEPOST]Forumda blok olsa önce speedcore dinleyenleri bloklardım.
Forumda blok var profilime tıkla "Göz ardı et" diye bir şey olur tıkla onada sende kurtul bende kurtulayım.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emeğe her zaman saygımız var; lakin ben bu müziğin hiçbir yerinde emek göremiyorum... Bir kaç sene sonra "ben bu şarkıları mı dinliyordum ?" diye yakınırsınız... [Yorumum SpeedKore içindir, NightCore de o kadar iyi sayılmaz ama yinede azda olsa bilgisayar emeği barındırıyor]
Sözlerine Saygım var.. Ama küçük bir iş bile olsa ondada emek vardır çöpcülük olsun mektup yırtıp okuyup çöpe atmak olsun ayrıntısına kadar emek vardır.
Ha beğenmezsin o senin görüşündür herkes beğenecek değilya.Tek derdim onların bir tek ses olmadığını söylemek . Dındın tak tak bile etse size sadece normal bir ses gibi gelse başka insanlar bunlar için bağış yapar para öder. Bunu neden söyledim, çünkü cümlelerin sanki onu kötülemiş ve emek yokmuş gibi demeni gösteriyor.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence guzel sarki

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bunun Güzel olmasını sadece müzik sevgisinin farklı olmasıyla anlayabilirsin

Mesela @Vienicome @MUHDE , Bu arkadaşlar bu müziklere hayran , çok seviyorlar. Ama başkaları sevmiyor ona emeksiz diyor saygısızlık ediyor onun yapımcısına. Konu o yüzden kavga haline dçnüştü . İşte kimse bunu anlamadan yazarsa böyle olur