Burada herkes İstediği Konuda Tartışabilir

• Konuyu başlatan Brkelbk
  • Başlangıç tarihi
B

Brkelbk

Ziyaretçi
arkadaslar bu konuda kısacası geyik yapıcağız /sohbet edicegiz\. herkes istediği şeyde tartışabilir.bence bi herobrine yle başlıyalım :D bu tartışma 2014 de biter çünki...
Ve arkadaşlar benim paylaşmak istediğim bi konu var nedense arada bir koyun yada domuz çiftliğimde ÖZELLIKEDe TAVUK CIFLIGIMDE hayvanjların iç içe girip birbirini köşeyeittiklerini görüyorum :surprise: bu bugmudur bugsa düzeltilsin arkadailar :D yada bug deilde hayvanlar sevişiyormu anlamış deilim ve arada bir toplu *** yapıyorlar ! :happy: yani hepsi iç içe giriyo biri önden birei arkadan iktiriyo CIDDIYIM. birbirlerine giriyolar ve epey bi zaman köşelerde görüyorum hayvanları biri sıkışmış köşeye bakıyo biri de arkadan ........ (tüm hayvanlar için geçerli ) bu nedir arkadaşlar :D

A)Minecraft Fiziği
B)Tecavüz
C)***
D)Bug
:D :D

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Eeee hadi bir şey yazın ayyy sıkıld9ım ha ! ipimle kuşağım sikimle taşağım yazın la bir şey ! :D

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Benim aklıma önemli birşeygeldi oyunda yatak koymada ve yüksege ziplamadan bir şey koymaya çalışınca bug oluyor bunu nasıl düzelticez ? update ilemi düzel,cek notch sorunu anlayana kadar beklicez mi :D yatak koyundca mesela yanmış gibi olup gerigeliyor eger evinize 2. kat yada yüksek biyer yaparsanız yatak koyuluyor tuhaf bir bug deilmi sizce ?

B

Brkelbk

Ziyaretçi
İt's Boka Batan..İt's Sike Yatan
Yürüyor Şehirde..Troll Arıyorrr
İt'S Sana bakan İt's kaldırılan
Vardı bizamanlar..Yok artık ama
İt's notchun abisiydi bizamanlar belki
yanlızdı ancak..güçleri vardı
yakıp yagmalardı..ama bir gün geldi
yokoluverdi..1.9 aplhada
İts sana bakan..its başaramayan
kaybetti en sonunda..Kaldırıldı MC den (REMOVED HEROBRINE!)

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
oyunda çoğu zaman sandıklar yanıp sönüyor :) bütün maplarda oluyor bu :) yararlı yönleride var . terkedilmiş maden ocaklarında gezerken sandıklar yanıp sönüyor .böylece hemen sandık buluyorum :D bu bug mudur nedir ? söyleyin lütfen .düzelmiyorda .

B

Brkelbk

Ziyaretçi
oyunda çoğu zaman sandıklar yanıp sönüyor :) bütün maplarda oluyor bu :) yararlı yönleride var . terkedilmiş maden ocaklarında gezerken sandıklar yanıp sönüyor .böylece hemen sandık buluyorum :D bu bug mudur nedir ? söyleyin lütfen .düzelmiyorda .
vallahi bende bilmiyorum :) değişik bir şey sandiklari gizlemek yada belli etmek için iyi bir yöntem aslında yakında bunu da düzeltirler ve birde nedense oyun aylardır 1.4.7 de kaldı pocket versiyonunda ise oyunun ilk kuruluşundaki versiyonun anca 1 kademe 2 kademe üstüne çıkabildiler yani pockette daha 1.2 olmadı 1.1 dahi olmadı pc de 1.4.7 de takıldı bu ne allah aşkına madem yapsınlarda güzel bir şey yapsınlar özellikle pocket versiyonu yani telefon versiyonunu çok çok çok çok geliştirmeleri lazim doğru hatırlıyosam en son 1.0.8 di :D

B

Brkelbk

Ziyaretçi
[Güncel]

UP/YUKARI

(Süpermen : Yukarı ! Yukarı ! Daha İleri !!!)