Burada Lapise Yer Yok 2:Kral Lapis :P (ANİMASYON)

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben beğenmedim. Kılıcın uçması baya kötü, kılıcı sandıktan alması zaten fail, adam orda lapise kafa mı atıyor anlamadım, bir de adamı kesilen yerlerinin düşüşü çok kötü.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ek açıklamalarla izlersin sonra şimdi yorum yapmanın anlamı yok

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Burada video paylaşılmış ve ben videoya yorum yapıyorum, açıklamalara değil.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu yaptığın spam, ayrıca bu sözünle yaşının küçüklüğunu belli ediyorsun.
Diyorumki Videonun ek açıklamaları olmadan hiçbir anlamı olmaz.Sende burda videoya yorum yapıyorum diyorsun (mesaj kasıyorsun). Ek açıklamaları açın dememin sebebi videonun ek açıklamasız anlamı olmaz

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yahu ek açıklamalarda ne olabilir ki sanki animasyon güzelleşecek ya mesaj kasmak gibi bir amacım yok, ben sen değilim.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yahu ek açıklamalarda ne olabilir ki sanki animasyon güzelleşecek ya mesaj kasmak gibi bir amacım yok, ben sen değilim.
Videoya konuşma ekleyemedim(ses) onun için açıklama ekledim videoda Konuşmalar olmadan adamın ne dediğini-yaptığını bilemessin saçma gelir.(ama senin beynin anlamıyor galiba)

benim amacım mesaj kasmak olsaydı emin ol 1k mesajım vardı şu an 3-4 aydır forumdayım mesaj kasmak gibi bir niyetimde yok..!

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sen şunu samanla dolu kafana sok, ben videoya anlam yüklemeye çalışmıyorum, emeğe ve animasyona bakıyorum ki zerre kadar bir güzellik yok, sen hala "Konuşma var ama anlamazsın" diyerek bana artistlik yapıyorsun. Şu iğrenç animasyona bile layık olduğundan çok daha iyi bir eleştiri yaptım, ama sen nankörlük edip hala konuşuyorsun. Ha eğer anlamıyorsan zorlama, samanların yanar.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sen şunu samanla dolu kafana sok, ben videoya anlam yüklemeye çalışmıyorum, emeğe ve animasyona bakıyorum ki zerre kadar bir güzellik yok, sen hala "Konuşma var ama anlamazsın" diyerek bana artistlik yapıyorsun. Şu iğrenç animasyona bile layık olduğundan çok daha iyi bir eleştiri yaptım, ama sen nankörlük edip hala konuşuyorsun. Ha eğer anlamıyorsan zorlama, samanların yanar.
Sen istediğin gibi eliştiri yapabilirsin(umrumda olmaz) daha fazla konuyu kirletme lütfen.

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eleştiri kaldıramayacaksan eğer, konu açarak forumu kirletme. Hakaret etmeye gelince sokak ağzında uzmansın, ama seviyeli tartışmaya gelince "Umrumda değilsin" Çok akıllısın galiba benim konum diyor bir de, tek yaptığın "Konu Aç" tuşuna basmak. Babasının forumu sanki.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Açıklama olsada mantıksız geldi. Lapise yer yokla adamın ölmesi ne alaka?? Bir de animasyonlar dediği gibi kötü olmuş zamanlaması hatalı.
Lapise yer yok diyor tüm dünya lapisten maşallah