ブラッディ・ストーリー [Kanlı Bir Hikaye]

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
子供がありました。年齢13でした。毎日、剣の訓練を取っている彼は一挙にすべての対戦相手をつぶすために正面から通過しました。子供の主人公の人々は物語の中で起こる可能性があったとしても、それはすべて間違っていることを想像してみてください。実際に、彼は報復子供の使者でした。我々は何が起こっていると言うアベンジャーズ、彼はこの子の復讐母親と父親でした。彼は子供の叔父とマスターの隣に育ちました

Türkçesi:
Bölüm 1

Bir çocuk varmış. Yaşı 13'müş. Her gün kılıç eğitimi alıyor,önüne gelen her rakibi tek bir hamlede ezip geçiyormuş. İnsanlar her ne kadar bu çocuğun hikayedeki kahraman olcağını düşünselerde,hepsi yanılmış. Aslında o çocuk intikamcının habercisiymiş. İntikamcı kim oluyor dersek,İntikamcı bu çocuğun annesi ve babasıymış. Çocuk amcasının yanında büyümüş ve ustalaşmıştı

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir çocuk vardı. Bu yaş 13 idi. Her gün, o kılıç eğitimi alıyor bir hamlede rakibin tüm öldürmek için önden geçmiştir. Hikayenin gerçekleşmesi ihtimali olsa bile kahraman çocukların halk olarak, bu tüm yanlış olduğunu düşünün lütfen. Aslında, o misilleme çocuk haberci oldu. Ben Avengers neler oluyor, o intikamı anne ve çocuk babası olduğunu söylüyorlar. O çocuğun amcası ve usta yanında büyüdü

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Japonca okumanızı tercih ediyorum.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google Çeviri sunar:

Bir çocuk vardı. Bu yaş 13 idi. Her gün , o kılıç eğitimi alıyor bir hamlede rakibin tüm öldürmek için önden geçmiştir. Hikayenin gerçekleşmesi ihtimali olsa bile kahraman çocukların halk olarak , bu tüm yanlış olduğunu düşünün lütfen . Aslında, o misilleme çocuk haberci oldu. Ben Avengers neler oluyor , o intikamı anne ve çocuk babası olduğunu söylüyorlar. O çocuğun amcası ve usta yanında büyüdü

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Bir çocuk vardı. Bu yaş 13 idi. Her gün, o kılıç eğitimi alıyor bir hamlede rakibin tüm öldürmek için önden geçmiştir. Hikayenin gerçekleşmesi ihtimali olsa bile kahraman çocukların halk olarak, bu tüm yanlış olduğunu düşünün lütfen. Aslında, o misilleme çocuk haberci oldu. Ben Avengers neler oluyor, o intikamı anne ve çocuk babası olduğunu söylüyorlar. O çocuğun amcası ve usta yanında büyüdü
Türkçesiyle karşılaştır :p Altına yazdım.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
otakuyum Japonca biliyorum 666 anime bitirdim Japonca okuyabiliyorum en sevdiğim çizgifilm one piece selam

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Daha kısa yazsaydın, Japonca dil bilgim el vermedi okumaya.. *-* :3

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Niye kanlı bir hikaye ? Ben vampir değilim ki :( Bu arada link kısmında Japonca da ne yazdığın Türkçe olarak gözüküyor :D