BURAK OYUNDA GELİŞTİRİLMİŞ MODPACK

tuğrul81

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar biliyorsunuz ki burak oyunda modlu survival serisi çekiyor ve ben bu modpacki indirdim ve bisüre sonra sıktığını farkettim ve biraz mod ekledim yaklaşık 20 tane ve kendim yaptığım bi modpack de sayılır hatrısayılır bazı modlar yükledim hexxiti aratmaz çünkü hexxitin en önemli modunu yükledim hookshot kale modu felan var yani iyi oyunlar İÇİNDEKİ MODLAR ; (yazmaya üşendim ama eğlence bi modpack technic bir modpack değil aklıma gelenler supersuits ,better dungeon ,new dungeon,runic dungeon,the castle defenders,weapon mod ,atum,not enoughs item ,dungeon pack,dynamic lights,bibliocraft ,doomlike dungeons, battle tower,more bows 2,mhorp,mo boots,chococraft,item physic ,crafting pillars,better furnaces ...) config doyası ve modlar dosyasını .minecraft a atarsanız oynayabilirsiniz. fena olmayan bi seed için -2346865398257 link ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar bu yapılandırılmış modpacki beğenirseniz bi teşekkürü hor görmeyin virüstotal
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

tuğrul81

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
virüstotal olayını yeni öğrendim şu antarıyorum[DOUBLEPOST=1424552006,1424551902][/DOUBLEPOST]
good idea :D[DOUBLEPOST=1424552121][/DOUBLEPOST]yüklenme çubuğu gelip gidiyo normal mi[DOUBLEPOST=1424552355][/DOUBLEPOST]cevap ?
Normal bir şey Biraz Bekleyeceksin 10-15 Dakika

furkanertan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konun güzel ama çok karışık bir şekilde anlatmışsın. Biraz daha anlaşılır ve vurgulayarak anlatsaydın daha güzel bir konu olabilirdi.

tuğrul81

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok rencide olmaya baladım tek yapacağınız okumak kelimelerin izdihamı olay oldu arkadaş :D[DOUBLEPOST=1424554436,1424554325][/DOUBLEPOST]Herkes kelimelerde kimse modpacki indirmeyi denemedi :D