yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Kimse Valve(Cs go) Dan daha troll olamaz , inan bana.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Hani bana dediğin DDOS attackda mı olan ban??Kimse Valve(Cs go) Dan daha troll olamaz , inan bana.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
PaintMan
Önceden korkunçlu karılı resmi olan ve onu aniden gördüğümde korktuğumdan içimden sana kin beslerdim. Sonra tanıdıkça ne kadar iyi biri olduğunu öğrendim.
Hayır o değil , o 1 günlüktü. Rage atıp çıktığım için 7 gün yedim.Hani bana dediğin DDOS attackda mı olan ban??
adam kendi bilmiyor @Kuadra neyin kafasında sayın seyircilerNe korkunçlu karısı bu? (Karanlık ve troll bir tarafım olduğunu hissediyordum ama şu ana kadar kimseye -sınıf arkadaşlarım hariç- korkunçlu karı resmi atmamıştım. Ne ara olmuş ki bu?) B)
Resim attın demedimNe korkunçlu karısı bu? (Karanlık ve troll bir tarafım olduğunu hissediyordum ama şu ana kadar kimseye -sınıf arkadaşlarım hariç- korkunçlu karı resmi atmamıştım. Ne ara olmuş ki bu?) B)
Resim attın demedimAvatarında karı vardı bir tane ya da yaratık değişik bir şey neyse o işte
![]()
Ryuk'u falan çizdiysen onu zannetmesinNe olduğunu tam çıkaramadım ama ufak bir tahminim var sayılır. (Ryuzaki'nin fail çizimi olabilir, ilk denememdi.)
Ryuk'u falan çizdiysen onu zannetmesin![]()
Biz seni gizli kamerayla izliyoruz merak etmeHenüz yayınlamadım. B) Yani görmüş olamaz.
Biz her şeyi görürüz der gibi dedi ÖllömönöttöBiz seni gizli kamerayla izliyoruz merak etme![]()