Onurbey034
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucunda başarılar dilerim ancak senin sunucuna neden gelelim onu anlamadım dostum diğer sunucularan seni ayıran nedir?
hile kapat.-huzuni-Yetkililer çok saygısız yanlış bir kelime yazdım diye hemen yazdığım gelimeyi yazıp gülüyorlar dalga geçiyorlar bumu saygınız.Sonra niye benim yazdığımı yazıp gülüyorsun diyorum yazdıklarına bak;
Ekli dosyayı görüntüle 52410
Konuda bulunan şeyleri değerlendirdim saçma olan bir şey yok bence, ben yıllarımı verdim bu survival kategorisinde sunuculara inan klasik bir sunucu şu an konuda göründüğü gibiyse eğer.Klasikten kastınız nedir? Survival sunucusunda olması gerektiği gibi her şey fazlasıyla mevcut. Daha sunucu hizmete açılmadan yaptığın bu yorum saçma.
Biz bu işe yeni başlayanlar değiliz. Daha önceden de açtık "Survival" sunucusu yeni açıldı biliyorsun değil mi BurnSurvival? BurnSurvival'ın amacı sizlere kaliteli ve eğlenceli ortam sağlayabilmektir. Arkadaşlarınızla rahatça oynayabileceğiniz bir ortam sağlamaktır. Siz destek vermedikçe biz ne gibi bir yenilik sağlayabiliriz bir söylesene. Şu konuya giripte yorum yapmakla kalmayın, gelin sunucuya bir bakın. Önerilerinizi belirtin bizde yapalım.Konuda bulunan şeyleri değerlendirdim saçma olan bir şey yok bence, ben yıllarımı verdim bu survival kategorisinde sunuculara inan klasik bir sunucu şu an konuda göründüğü gibiyse eğer.
Öncelikle şöyle başlamak istiyorum lafıma biz sizi burda yeni bir sunucu olarak görüyoruz ve yeni bir sunucu olarak klasiksiniz diyoruz eğer yardım gerekirse ben elimden gelen desteği yaparım maddi ve manevi sıkıntı değil fakat sunucunun güzel bir proje olması gerek ki bizde bu yardımlarımızı yapalım değil mi? Eğer diyorsanız ki ben yeni değilim eskiden de birçok sunucu açtım diye mutlaka bana ulaşın muhabbetimizi edelim, tanışalım ve sunucu için elimden gelen yardımları size yapim. İyi günler diliyorum.Her yazdığı kelimeye büyük harflerle başlayan biri daha. Lütfen önce bir yazmayı öğren.
Biz bu işe yeni başlayanlar değiliz. Daha önceden de açtık "Survival" sunucusu yeni açıldı biliyorsun değil mi BurnSurvival? BurnSurvival'ın amacı sizlere kaliteli ve eğlenceli ortam sağlayabilmektir. Arkadaşlarınızla rahatça oynayabileceğiniz bir ortam sağlamaktır. Siz destek vermedikçe biz ne gibi bir yenilik sağlayabiliriz bir söylesene. Şu konuya giripte yorum yapmakla kalmayın, gelin sunucuya bir bakın. Önerilerinizi belirtin bizde yapalım.
Hocam madem survival keyfinizi bozuyor çok eksiği var açın bir sunucu da sizide görelim, bakın hak veriyorum bende girdim baktım klasik bir sunucu fakat şuanda zaten yok farklı bir sunucu eksik gördüğünüz konularda kurucu arkadaşlara felan iletebilirsiniz. Ben inanıyorum ki sunucu iyi yerlere gelir fakat çoğu kişiden yardım gerekiyor hem maddi hem manevi çokda fazla eksiği yok sunucunun dediğim gibi @BurnSurvival eğer bana ulaşırsanız size ciddi bir şekilde yardımlarımı sunacağım.* Normal sunuculardan hiçbir farkı yok, survival keyfimizi bozuyor böyle sunucular.