BuyCraft gibi plugin?

Cresties

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Merhaba dostlar..

Ben BuyCraft kullandım bir nevi kullanımı kolay hoş ama bir nevide hem Türkçe desteği yok hemde ödeme sistemleri Türkiye için çokta uyumlu değil...

Benim istediğim şu şekilde Skript yada Plugin ben en azından herhangi bir index yada php üzerinden satış yaptığımda kolsoldan vip verecek ve bu vip belirlediğim süre kadar olacak yani bir nevi BuyCraft gibi bir şey. Fakat bunu kendim yaptığımda ödeme sistemlerini en azından belirlemiş ve otomatik hale getirmiş oluyorum..

Umarım buna benzer bir Skript yada Plugin vardır. Skript zor olur diye buraya açtım.

İyi günler, İyi forumlar.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
enjin kullanabilirsin ödeme yöntemi olarakta paygol öneririm

Cresties

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
şu an ödeme yönteminden daha çok nasıl yapacağım benim için daha önemli :D Eminim ki PHP MySQL bilgin olması gerek diyenler olacaktır..

Bunu biliyorum fakat ben plugin yada skript var mı onu soruyorum :D BuyCraft dışı çünkü o Türkçe Dil desteği vermiyor..

Umarım anlatabilmişimdir :D

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginler için Türkçe bir platform var olmadığı için yüksek ihtimalle sadece özel kodlatabilirsin. Bunu da yine Türkçe bir platform olmadığı için çok zor bulursun :D

beratob91

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben CNGame Sistemi üzerine hem mobil ödeme ekledim hemde otovip sistemi yaptım adam vip alinca otomatik vip oluyor onun videosunu çektim ama atayımmı diye düşünüyorum