ByAlpha Sunucu Gif #1

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle yağ gibi kayıyor olsaydı 10 üzerinden 4 verebilirdim.
2/10 (Yanlış anlama boş bir şablon, grafik yok daha fazla puan vermek bonkörlük olurdu)

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık,
Puanlama tablosu :
Akıcılık : 0/1 (Pledix'in dediği gibi çok kasarak akıyor)
İçerik : 1/4 (Oyunların resmi eklenebilirdi sağa veya sola veya her ikisine,font kayarken çok hoşuma gitmedi.)
maalesef ki 1/5 veriyorum :/ umarım gelişebilirsin ! :)

RuzonTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Emek var sonuçta işte ancak geliştirilebilir ve biraz basit olmuş.
Bir şeyin kötü olması geliştirilebileceği anlamına gelmez. Gelişmelerin önünü kapatan harika bir güncelleme bile ürünün mezarını kazar.
Sil baştan yapılmalı. Hem daha hızlı olacaktı, hem içerikli olacaktı, akıcı olacaktı...
Bunları yaptığında zaten yepyeni bir gif elde edeceksin. Başlanması güzel. Kendini & yeteneğini geliştirmeli. İlk olduğu için fena sayılmaz.

Edit : emek var, ama akıcı değil, belem tereyağı gibi olmalıydı

Son düzenleme:

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Geçişler baya yavaş ilerliyor. Biraz görsel ekleyip(skyblock görseli, survival games gibi) tasarımını daha hoş yapabilirsiniz. Hoş olmuş.

4/10

DragonsAcav

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir şeyin kötü olması geliştirilebileceği anlamına gelmez. Gelişmelerin önünü kapatan harika bir güncelleme bile ürünün mezarını kazar.
Sil baştan yapılmalı. Hem daha hızlı olacaktı, hem içerikli olacaktı, akıcı olacaktı...
Bunları yaptığında zaten yepyeni bir gif elde edeceksin. Başlanması güzel. Kendini & yeteneğini geliştirmeli. İlk olduğu için fena sayılmaz.

Edit : emek var, ama akıcı değil, belem tereyağı gibi olmalıydı
Kötü demedim?

ByAlpha

Güzel şeyler büyük acılarla gelir aldanma.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
4
Programda donmasız kayıyordu kaydetme ayarlarımda sorun var sanırım bir dahakinde onu duzeltecegim. Bir de fotograf ekleyecegim. Gorusleriniz icin tesekkur ederim :)