byBluera - Ben Kimim - Anket - Size Göre Nasıl Biriyim?

Size Göre Nasıl Biriyim?

• Muhteşemsin!

Kullanılan: 0 0.0%
  • Süpersin!

• İyisin!

Kullanılan: 7 50.0%
  • Kötüsün

• İğrençsin

• Senin Kadar Kötü Bir Herif Görmedim!

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13

Herkese Merhaba!
Tanıdığınız veya tanımadığınız gibi ben byBluera

Bu konumda sizin için bir anket hazırladım. Size göre ben nasıl biriyim? Ya da nasıl bir pluginerim? Onları bu ankette toplamak istedim.

NASIL PLUGINER MESLEĞİNE BAŞLADIM?
Öncelikle ben Minecraft'a ilk başladığım zamanlar işte survival, creative gibi modlarda oynarken sunuculara merak sardım. İşte sunucularda baya şey öğrendikten sonra yetkilerim yükselmeye başladı. Meraklandım: "Acaba bu admin yazısını felan nasıl yapıyorlar?" Diye düşündüm. Açıkçası araştırdığım zaman AhmetMelihTR arkadaşımızın plugin paketini gördüm. Ve indirdim çok garip bir şekilde minecraft sunucusu kurmaya başladım. Bukkit kurmadığım için "plugins" adlı klasör yoktu. Yine Ahmet arkadaşımdan öğrendim. Kurduktan sonra PRO plugin paketini inceledim. Küçük küçük kodlar yazmaya, plugin paketleri yapmaya başladım. Ama tabi bunlar ilk olduğu için yapamadım. Dedim acaba Ahmet reisten başka şu plugin paketini yapan varmıdır? Derken >>TheLegend<< adlı arkadaşı gördüm V.2 plugin paketi vardı. Sonra >>TheLegend<< arkadaşımın yeni çıkan plugin paketlerinin hepsini inceledim. Taaaaaa 5.7 çıkana kadar. Sonra o arada AhmetMelihTR arkadaşım Süper Nova adlı plugin paketini çıkarmış. Ve bende dedimki artık bir paket yapsam iyi olur. Derken paketleri çıkardım. Artık DarkWARRIOR paketim var. Bana destek olup paketlerimi takip ederseniz sevinirim.

HAKKIMDA
Ben eklenti yapmaya @2014 yılında başladım. Tabi "NASIL PLUGINER MESLEĞİNE BAŞLADIM?" bölümünde oluşan olaylar 2013' ün Eylül ayıydı.
Foruma 9 Ağustos 2013 tarihinde katıldım. Foruma katılmamın sebebi bütün usta kişilerin ve forumun güzelliği beni etkiledi. Ne kadar o zaman forumun grafikleri o kadar iyi olmasada yinede ben beğeniyordum. Şimdi açıkçası daha iyi oldu ve beklediğim forum. Ben crack kullanmam Minecraft hesabım Premium' dur.
  • Minecraft Kullanıcı Adı: LowBattery_TR
  • Yaş - Doğum Tarihi: 17 - 12 Kasım 1996
  • Java Bilgisi: %86
  • Minecraft Bilgisi: %98
  • Eklentiler Hakkında Bilgi: %100
  • Forum Bilgisi: %92

İLETİŞİM
  • GMail: [email protected]
  • Lütfen anketi cevaplamayı unutmayınız. Ve düşüncelerinizi yorumda paylaşın. Hepinize İyi Oyunlar Dilerim.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bu kadar az bilgiyle birinin seni değerlendirmesini istemen yanlış . plugin paketinin ne özelliklerinin olduğunu yazabilirdin nasıl bir pluginer olduğun hakkında fikir edinmemiz için . ama buraya belki bir ayını yazarsan senin nasıl biri olduğun hakkında bir fikir üretebiliriz . insanların senin nasıl biri olduğun hakkında fikir edinmeleri için buradakilerden fazla bilgi vermelisin , gerçi en iyisi birlikte vakit geçirmek olacaktır ama herkes ile vakit geçiremeyeceğin için buda olmaz . en iyisi kendinden daha çok fazla bahsetmen .

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucumda senin paketini kullanıyorum, bu sebeple az da olsa sana ısındım.

Eğer boşsan sunucuya yetkili veya oyuncu olarak gelebilirsin. :)