(byBluera™) - Toplama Factions Paketi - Sizde Paket Oluşturun! - [1.7.X - 1.8]

Paketimiz Güzelmi??

• Evet

Kullanılan: 5 62.5%
  • Hayır

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere toplama paketi anlatacağım. Bildiğiniz gibi ya da bilmiyosanız dünya üzerinde sadece düzenlenmiş, yani ya türkçeye çevirilmiş ya da editlenmiş pluginler var. Eğer siz bir paket yapmak istiyorsanız ve hiç plugin toplamakla uğraşmak istemiyorsanız, bu paket size göre.

Sunucularınızda kendi paketinizi yapmış gibi kullanabilirsiniz.

(NOT: Paketi kendiniz yapmış gibi paylaşmak yasaktır. Sadece sunucularınızda kullanabilir ve editleyebilirsiniz.)

Tanıtılacak pek bir şey yok. Alt kısımdan indirebilirsiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Güvenliğiniz için virustotal)

@byBluera
Plugin Creators - Hyper Authors

Son düzenleme:

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paket berbat. Paket bile denmez. Çok eksik var;
  • ClearLag ve NoLagg aynı anda bulunuyor ?
  • Citizens hatalı bir plugin muhtemelen çalışmayacaktır.
  • MotdManager yerine SexyMotd kullanabilirdin daha kapsamlı bir plugin.
  • AntiJoinBot pek işe yaramaz. Şu devirde bot saldırısı kaldımı pek bilmiyorum.
  • NoPl hem lag yapar hemde gereksiz.
  • CraftBook kullanan kaldımı ?
  • CreativeGates yerine Multiverse Portals kullanabilirdin. Hem MV ile uyumlu çalışırdı. Hemde daha özelleştirilebilir bir gate yapabilirdiniz.
Daha saymama gerek varmı ?
EDIT:
Paylaşmak yasaktır yazmışsın. Kendi Copyright'li eklentilerin mi var ? Pluginlerin telif hakkı üstüne mi ? Bukkit'i de sen buldun değil mi ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
  • CreativeGates yerine Multiverse Portals kullanabilirdin. Hem MV ile uyumlu çalışırdı. Hemde daha özelleştirilebilir bir gate yapabilirdiniz.
EDIT:
Paylaşmak yasaktır yazmışsın. Kendi Copyright'li eklentilerin mi var ? Pluginlerin telif hakkı üstüne mi ? Bukkit'i de sen buldun değil mi ?
ClearLag ile NoLagg çok farklı işlevlere sahip 2 plugindir
Bot saldırısı kalmadı.
Crafbook gayet geniş kullanıma sahip bir eklenti. Anlayamazsınız...
CreativeGates basit portallar oluşturmak için vardır. Bunu da anlayamazsınız...

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
EDIT:
Düşünme yeteneğin yok herhalde @KadirBerk arkadaşımız açıklamış. Şimdi şöyle diyim ben sana. Ben bu eklentileri bir araya toplim sonra sen gel ben topladım diye paylaş ? Nasıl bir zekan var.

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşünme yeteneğin yok herhalde @KadirBerk arkadaşımız açıklamış. Şimdi şöyle diyim ben sana. Ben bu eklentileri bir araya toplim sonra sen gel ben topladım diye paylaş ? Nasıl bir zekan var.
Paylaşır. Elinde ben topladım diye bir kanıt varmı ? Pluginler senin mi ? Değil. O zaman hiçbir hakkın yok.
Bot saldırısı kalmadı.
Anlayamazsınız demiş bide. Ah ah bide şu adabını takınıp gel. Neyse. Sizi olmayan aklınızla baş başa bırakıyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Paylaşır. Elinde ben topladım diye bir kanıt varmı ? Pluginler senin mi ? Değil. O zaman hiçbir hakkın yok.

Anlayamazsınız demiş bide. Ah ah bide şu adabını takınıp gel. Neyse. Sizi olmayan aklınızla baş başa bırakıyorum.
Kim olduğumuzu bilsen böyle konuşmaycağının kanısına varıyorum. Eğer bir aklımız olmasaydı şu anda seninle konuşuyor olmazdık. Deliler gibi yollarda oradan oraya vururduk kendimizi.
Asıl sen adabın takın. 3 yıldır pluginler ile uğraşıyorum. Bu kadar taraflıca yorumlar yapanı görmedim <_<

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
EDIT:
Clearlag ve Nolagg farklı iş yapıyor
Citizens hata vermiyor
Doğru motdmanager gereksiz
Evet bot saldırısı kalmadı
NoPl gereksiz
CraftBook gayet güzel kafa düşürme özelliği, sandalye özelliği vs. de eklendi.
Evet multiverse portals en iyi portal plugini creatiev gates gereksiz
DeathMessages ve Schduled Announcer gereksiz ikisini silip yerine LegendaryMessages kullanılabilir

Son düzenleme:

bendeseni18

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kim olduğumuzu bilsen böyle konuşmaycağının kanısına varıyorum. Eğer bir aklımız olmasaydı şu anda seninle konuşuyor olmazdık. Deliler gibi yollarda oradan oraya vururduk kendimizi.
Asıl sen adabın takın. 3 yıldır pluginler ile uğraşıyorum. Bu kadar taraflıca yorumlar yapanı görmedim <_<
PL Ile Uğraşmayı Bırak Bence :D

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bot saldırısı kalmadı.

Bot saldırısı hala yapılabilir ve yapılmakta . Örn : Gametürk , Curcuna vs. sunucular sıkıntısını yaşamıştır .