Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam çözdüm. Bir kaç kez tıkladım 1 tanesi zorla açıldı. 10 kere tıkladım 1'i 2 dk içinde geldi. Diğer 9'u yarım saat sonra açıldı ilginç 1.8 Spigot'ta denedim çalışmadı bende komutları yazıyorum adminim ama bir şey olmuyor.
Tamam çözdüm. Bir kaç kez tıkladım 1 tanesi zorla açıldı. 10 kere tıkladım 1'i 2 dk içinde geldi. Diğer 9'u yarım saat sonra açıldı ilginç 1.8 Spigot'ta denedim çalışmadı bende komutları yazıyorum adminim ama bir şey olmuyor.
Merhaba Mucosoft, Spigot'un ve Bukkit'in plugin ayarlamaları farklı sanırım. Paketi paylaşınca aynı çalışıyordu fakat bildiğiniz üzere artık Spigot'a özel bir plugin kısmı var. Sanırım ikiside birbirinden farklı. Özür dilerekten söylüyorum yakında gelicek güncellemede Spigot'un pluginlerini kullanacağım.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.