bydemir06 /Cevaplar/

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevap hakkın var diye cevap vermen gerekmez. Bir Hollywood filminde yapabildiğin tüm efektleri yaparsan film görsel şovdan ibaret olur.

Yazar üstte "Şimdilik içine at, milletin içinde bağıra bağıra söyleme ne ot yersen ye" demek istiyor. Uygulamanız sizin için hayırlıdır.
kandırdığı insanlara attım canlı yayındayım buyurun gelin herşeyi anlatım çıkıcam.

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
O Fotoğrafta benim hakkımda bir şey var erkek cinsel organı yapmış (sanırım) diyor benim yapmadıgım kesinleşti çünkü afkyım ve servere geldıgımde benım mapımdada erkegin cinsel organı vardı.

vVanger

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli forum üyeleri ben Metinin gerçeklerini anlattım yanlışları anlattım hadi gelelim resimlerdei olaylara.

1. Para isteme olayı.
Sebep = Para istenmiş sebebi yazılmış mesaja ve karşılığının verilceği anlatılmış.
2.Yapıya özenme
Sebep = daha öğrenci seviyelerinde senle iyi iken yapılan bir yapıdır gayet normal bir şey schematic değil sonuçta çalıntıda değil.
3.Rivonsun mesajını yazdıktan sonra
Cevap = ondan sonra yunushan böyle diyor diye bana demiştin sen onla aynı seviyedesin demiştin
4.Sametin dediği ferhat OlymposBrave bizdeki ferhat Eirenes.
Bu adam adam gibi herşeyi net bir şekilde açıklamış fakat sen ifşanda başkalarına laf söylemekten fazlasını yapamadın cevaplayamadın ve bunlarda hiçbir cevap niteliği yok yazacak hiçbirşey bulamamışsın eski konuşmalara gidip sadece ss çekmişsin zaten birkere batmışsın kendini daha çok batırma.

Ve 8. fotoğraf hakkında o onunla aynı takımda diyelim sen değilmisin sende onunla aynı takımdasın sende adamla aynı şeyi yapmışsın ama adamı baltalıyorsun bunların hiçbiri cevap niteliğinde değil.

Bu arada paragöz demişsin ama ilk önce kendine bakman lazım aynı mapi 2 kere satmaman lazım orada adamın sattığı fiyatlar ideal emek vermiş adam mapine.