byMasterTurk | KompleYagmurKapat | Ağzına su girecek oruçlu oruçlu !

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba arkadaşlar, ben byMasterTurk!
"KompleYagmurKapat" eklentisiyle sizlerleyim.
Ramazan ayına özel yapılmıştır.
Slogan : Ağzına su girecek oruçlu oruçlu !
Komut yok, dosya yok.
1 KB çabında küçük bir plugin.
Sadece indirip "plugins" dosyası içine atın.
Bu eklenti sunucuda yağmur sonsuza kadar açmaz, eğer plugini yuklemeden önce yağmur yağıyorsa mutlaka /toggledownfall komutunu giriniz.

\

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklenti yapımını öğrendiğini biliyorum ama hep basit eklentiler ile kalma, geliştir kendini ve daha iyi eklentiler yap.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eventlerle aram çok iyi değil, lakin bir VIPPlus eklentisi yapabilirim.
Bu eklentinin herkese yararı olacağından eminim
Neyse ki eventlerle benim aram gayet iyi en çok eventleri seviyorum :) ve vip+ eklentimi geliştirmek istersen kaynak kodlarını verebilirim.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar, ben byMasterTurk!
"KompleYagmurKapat" eklentisiyle sizlerleyim.
Ramazan ayına özel yapılmıştır.
Slogan : Ağzına su girecek oruçlu oruçlu !
Komut yok, dosya yok.
1 KB çabında küçük bir plugin.
Sadece indirip "plugins" dosyası içine atın.
Bu eklenti sunucuda yağmur sonsuza kadar açmaz, eğer plugini yuklemeden önce yağmur yağıyorsa mutlaka /toggledownfall komutunu giriniz.

\
Ustad vallla eline sağlıkta sen ders veriyomusun :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/konu/serverde-yağmuru-komple-kapatma.174926/#post-865515
Çok basit şeyler yazıyorsun Joker. Bak ben bu plugini daha önce birinin ihtiyacı olması üzerine hemen yazıp derlemiştim. Böyle basit bir şey için konu açmaya dahi gerek görmüyorum. Yeteneğin git gide gelişiyor, ancak ne kadar yetenekli olursan ol fikir her zaman daha önemlidir. Çok güzel bir fikir ile yeni bir plugin yazmaya başla, takıldığın yerlerde yardım istersen herkes yardımcı olur zaten.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/konu/serverde-yağmuru-komple-kapatma.174926/#post-865515
Çok basit şeyler yazıyorsun Joker. Bak ben bu plugini daha önce birinin ihtiyacı olması üzerine hemen yazıp derlemiştim. Böyle basit bir şey için konu açmaya dahi gerek görmüyorum. Yeteneğin git gide gelişiyor, ancak ne kadar yetenekli olursan ol fikir her zaman daha önemlidir. Çok güzel bir fikir ile yeni bir plugin yazmaya başla, takıldığın yerlerde yardım istersen herkes yardımcı olur zaten.
Önem gösteriyorum, fikir bulamıyorum, lakin varolan eklentileri geliştirmeye çalışıyorum.
Güzel bir eklenti yapacağımdan emin olabilirsiniz, Joker sana : "Merak etme" diyor

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Edit : Hahahhaha çok iyi :) ama bir şey söyliyeceğim.
I
V

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIPZero nun Kaynak Kodları Zaten Mevcut. İzin Alma Olayını Bende Anlamadım Baran Ne Alaka ki ?
ve Ayrıcca VIPZero ilk yapıldığında PermissionsEx ile uyumluydu :)

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIPZero nun Kaynak Kodları Zaten Mevcut. İzin Alma Olayını Bende Anlamadım Baran Ne Alaka ki ?
ve Ayrıcca VIPZero ilk yapıldığında PermissionsEx ile uyumluydu :)

Eğer izin almadan eklentiyi düzenlersen, hakkında tellif hakkı açılır.
Ayrıca jd-gui ile kolayca kaynak kodlarına bakılmakta
[DOUBLEPOST=1404509619,1404509587][/DOUBLEPOST]
Telif hakkı olayı, üst mesajda anlattım