byMasterTurk | MasterKick | Tamamen Ayarlanabilir! | <Konsollar yazamaz>

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar, ben @byMasterTurk !
Sizlere bir plugin daha yaptım, ne fazla plugin yapmışım şimdi aklıma geldi :)
Sadece bir oyuncuyu oyundan atmaya yarar
Bu tür varolan pluginleri bilgimi ölçmek için yapıyorum, aynı şekilde eklenti yazma serimde devam ediyor

Komutlar:
/kick <oyuncuismi> | Oyuncuyu oyundan atar, sadece "/kick" yazıldığında hata verecektir.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
/
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not : Eklenti çok basit eklentilerdendir, config.yml dosyasından yetki yok mesajını ayarlayabilirsiniz. Ayrıca ayarlı olarak gelir.​

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu eklentileri, MineLOL için yapıyorum, çünkü ; MineLOL eklenti paketinde Essentials kullanmayacağız.
Halden anlamadığınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum
[DOUBLEPOST=1404123558,1404123526][/DOUBLEPOST]
Bu zaten mevcut birsey. Kodu bile aynı :)
Benim stillerimi asla ama asla başka birisine yedirtmem

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Beyler Aranizda Varsa byMasterTurk Gibi Böyle Eklenti Yapan ( Türkçe ) Adam Hic Alıntı Yapmamıs . Siz Yapabilirmisiniz Böyle Bisey ( Hayir ) .
Helal Güzel Eklenti Devam :) Destekliyorum Seni

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Beyler Aranizda Varsa byMasterTurk Gibi Böyle Eklenti Yapan ( Türkçe ) Adam Hic Alıntı Yapmamıs . Siz Yapabilirmisiniz Böyle Bisey ( Hayir ) .
Helal Güzel Eklenti Devam :) Destekliyorum Seni
Evet yapabilirim. Çok gereksiz bir plugin olmuş. Ayrıca argüment girilmediğinde hata vermesi de çok ironik, return false; işlevini kullanmayı öğrenemediniz mi yahu Allah aşkına...

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet yapabilirim. Çok gereksiz bir plugin olmuş. Ayrıca argüment girilmediğinde hata vermesi de çok ironik, return false; işlevini kullanmayı öğrenemediniz mi yahu Allah aşkına...
return true; "Işimiz bitti"
return false; "Işimiz bitmedi"
Evet gözümden kaçmış, gereksizlik herkesin ayrı düşüncesidir, kimilerine göre çok lazım bir plugin.
Ön-yargı kullanmam senin, kişiliğini öne getirir
[DOUBLEPOST=1404334515,1404334420][/DOUBLEPOST]Doğru çok gereksiz, o yüzden bukkitde yapılan hiçbir kick eklentisine gereksiz deninmemiş.

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Irfan Abi Senin İcin Geçerli Değil Bu :D