byMasterTurk | MasterMesaj | Tamamen Ayarlanabilir | Özelden mesajlar!

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar, ben byMasterTurk!
Bugün size MasterMesaj adlı pluginimi göstereceğim
Bu plugin türk özelden yazma pluginidir
Tamamen ayarlanabilir

Komutlar :
/mesaj(isim) (mesaj) <-- Mesaj atar
/msj(isim) (mesaj) <-- Mesaj atar
/m (isim) (mesaj) <-- Mesaj atar

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
/

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Allah aşkına işimi benden almayın :) Tabi ki müslümanım, komiklik olsun diye "joker sana :" vs. diyorum :)
Şaka yaptım tabikide :D zaten çok günah müslüman bir adama değilsin demek :) bu arada birkaç gün ara verip daha iyi eklentiler yapmanı bekliyorum senden.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şaka yaptım tabikide :D zaten çok günah müslüman bir adama değilsin demek :) bu arada birkaç gün ara verip daha iyi eklentiler yapmanı bekliyorum senden.
Bildiğin üzere MineLol yapıyoruz, ve eklentilerin çoğunu benden istediler. Düşün piyasada olanları bile mute,kick,pm vs..
Yarın MasterKick adlı eklentimi koyarım, Allah izin verirse kolaydan zora doğru plugin yapacağım.
Sana soru soracam ÇimdeGizlenme diye bir eklenti yapılabilirmi :) Bildiğin üzere lol'de çimde gizlenebiliyoruz

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bildiğin üzere MineLol yapıyoruz, ve eklentilerin çoğunu benden istediler. Düşün piyasada olanları bile mute,kick,pm vs..
Yarın MasterKick adlı eklentimi koyarım, Allah izin verirse kolaydan zora doğru plugin yapacağım.
Sana soru soracam ÇimdeGizlenme diye bir eklenti yapılabilirmi :) Bildiğin üzere lol'de çimde gizlenebiliyoruz
"Skript" adlı eklentiden yapılabilir. Sende "Skript" pluginini aynı "Essentials" gibi ayarlayıp .zip'e koyarsın. Sonra sana ben kodu veririm. Sende ayarlarsın. Bu arada
zor bir oyundur. Pakalım plugini nasıl olacak :)