ByVandetta - Son Konusu

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum! Ben ByVandetta. Fakat Bu benim hesabımda değil. bikkik adlı arkadaşımızdan rica ettim. Bu konuyu ona açtırdım. İlk öncelikle her şey için çok teşekkürler. Gerek sunucum için gerek ise sorunlarım için bana yardım ettiniz açıklığa kavuşturdunuz. Bu Yüzden Herkese Yardımları İçin Çok Teşekkür Ederim.
Forum gittikçe kötü bir hal alıyor. yetkililer konuları yavaş onaylıyor,genellikle afk'lar,ilgisizler. Bu Konuya çok girmek istemiyorum uzatmayada gerek yok. Ben Haklı Haksız - Suçlu Suçsuz Uyarı - İhlal Yiyorum. Ve Bundan Gerçekten Sıkıldım. Dedigim gibi forum gittikçe kötüleşiyor ve bende forumdan bir süre ayrılmaya karar verdim. Sıkıldım.Benim için bir önemi kalmadı artık. Heveslerim vs artık yok. Moderator başvurusu yapıyoruz 13 yaşındaki birini alıyorlar fakat bizi almıyorlar. Neysee Uzun Lafın kısası ayrılıyorum. Şimdi diceksiniz "Ayrılman Çok'Da ........" Bunu diyenler illaki olacaktır. Yine beni seven tanıyan kişiler beni en azından umursuyordur. Hakkımda "Para için Herşeyi Yapar." Vs vs Konular dedikodular dolanmakta. Böyle birisi değilim arkaşlar. Bir insanı tanımadan eleştiri yorum yapmayın. şu an forumda 1000tl ye biri map yaptırsa emin olun o para için her şeyi yaparsınız. Bana dedikleriniz asıl sizde bağımlılık yapmış. Görüşmek Üzere MinecraftTÜRK! - ByVandetta

(Lütfen arkadaşın hesabını kapatmayın vs yapmayın. onun bir sucu yoktur.)

Son düzenleme:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
13 yaşında bir modertör yok, haksız bir ceza yediğini düşünüyorsan özel mesaj yoluyla bildirebilirsin, modertörler yavaşsa kendilerine bu durumu şikayet edebilirsin. Gördün mü o kadar da zor değil ama bu şekilde söylenmek daha kolay geliyor.

Forumun Durumu bukadar kötümü?
Hayır değil. Bir aralar öyleydi ama şu anda kat kat daha iyi.

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
13 yaşında bir modertör yok, haksız bir ceza yediğini düşünüyorsan özel mesaj yoluyla bildirebilirsin, modertörler yavaşsa kendilerine bu durumu şikayet edebilirsin. Gördün mü o kadar da zor değil ama bu şekilde söylenmek daha kolay geliyor.
Bende bu sorunlardan yaşadım.Diger forumlardan geliyorum ve suçsuz yere mute ihlal yedigim bile oldu.Demek kolay gelebilir sana ama moderatorlere ve yetkililere mesaj atsan bile kendilerini savunuyorlar yine suçlu sen oluyorsun??

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bende bu sorunlardan yaşadım.Diger forumlardan geliyorum ve suçsuz yere mute ihlal yedigim bile oldu.Demek kolay gelebilir sana ama moderatorlere ve yetkililere mesaj atsan bile kendilerini savunuyorlar yine suçlu sen oluyorsun??
Bende uyarı yemiştim burda ama modertörle kısa ve güzel bir konuşmadan sonra uyarıyı sildi. Her modertör hitler olucak değil ya.