c# öneririm. Bildiğim kadarıyla javanın çalışması için java şart ancak c# her pcde oluyor .-.
o zaman c++ der geçerim ._.Ama sadece bu Java'nın kapsamsız bir dil Olduğunu gösternez. şu an karşında Duran Monitör bile Java kullanıyor olabilir. Java sadece PC platformuyla sınırlı değildir. Java ile yazılan herhangi bir kod sadece PC de değil, Mac'te, Linux'ta çalışır. Hatta optimize edersen Java destekli telefonlarda, televizyonlarda, hatta ATM'lerde bile! Çalışır.
Ha ayrıca, C# ın çalışması için Visual C# kurulması da şart.
Ya bak şimdi şöyle bir durum var. Eğer sırf senin dediğin embedded olayı yüzünden java üstün ise, Herkesin java kullanması gerekirdi. C# denilen dilin de çöp bir dil olması gerekirdi. Ama bazı nedenler varki C# en popüler dillerden biri. Embedded olayı üzerinden gidersek, .Net native sayesinde C# ile embedded işi bayağ gelişme gösteriyor. Ek olarak açık kaynak kodlu da oldu. Bu da C#'ı farklı platformlarda görmemiz olasılığını bir hayli yükseltti. C# vs Java tartışmasında siz bana sadece Java nın embedded üstünlüğünü söyliyebilirsiniz, Ama ben size C#'ın üstün olduğu bir sürü şey sayabilirim. En basitinden .Net kütüphanesi. .Net müthiş bir kütüphanedir. Her zaman söylediğim .Net'in mature kütüphane olması olayı. .Net 2.0'da yazdığın kodlar .Net 4.6'da bile çalışır. ancak .Net 4.6'da onun yerini daha kolay ve kısa method'lar alabilir. Bunun gibi bir sürü + var. C#'ı o yüzden daha iyi buluyorum.Ama sadece bu Java'nın kapsamsız bir dil Olduğunu gösternez. şu an karşında Duran Monitör bile Java kullanıyor olabilir. Java sadece PC platformuyla sınırlı değildir. Java ile yazılan herhangi bir kod sadece PC de değil, Mac'te, Linux'ta çalışır. Hatta optimize edersen Java destekli telefonlarda, televizyonlarda, hatta ATM'lerde bile! Çalışır.
Ha ayrıca, C# ın çalışması için Visual C# kurulması da şart.
Ya bak şimdi şöyle bir durum var. Eğer sırf senin dediğin embedded olayı yüzünden java üstün ise, Herkesin java kullanması gerekirdi. C# denilen dilin de çöp bir dil olması gerekirdi. Ama bazı nedenler varki C# en popüler dillerden biri. Embedded olayı üzerinden gidersek, .Net native sayesinde C# ile embedded işi bayağ gelişme gösteriyor. Ek olarak açık kaynak kodlu da oldu. Bu da C#'ı farklı platformlarda görmemiz olasılığını bir hayli yükseltti. C# vs Java tartışmasında siz bana sadece Java nın embedded üstünlüğünü söyliyebilirsiniz, Ama ben size C#'ın üstün olduğu bir sürü şey sayabilirim. En basitinden .Net kütüphanesi. .Net müthiş bir kütüphanedir. Her zaman söylediğim .Net'in mature kütüphane olması olayı. .Net 2.0'da yazdığın kodlar .Net 4.6'da bile çalışır. ancak .Net 4.6'da onun yerini daha kolay ve kısa method'lar alabilir. Bunun gibi bir sürü + var. C#'ı o yüzden daha iyi buluyorum.
Eee bende kavga etmedimki zaten. Kendi düşüncemi söyledim. "C#'ı o yüzden daha iyi buluyorum" cümlesinden kişisel bir görüş olduğunu belirttim zaten. Burada kavga ettiğimiz yok düşüncelerimizi paylaşıyoruz.Ben Java iyi C# Ezik Demedim. Bazı Şeyleri yanlış yerinizden anlamasanız bu kavgalar oluşmaz. Elbet ki C# dilinin iyi yanları var. Ancak benim önerim Java yönünde sadece. Sadece bunu söylemeye çalıştım sadece.