LagaDissAtanİnsan
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Burada Bir Konu Açmıyorum.(Neyse Konuya Dönelim)
Yaz Tatiline Girmeden 2 Hafta Önce İnternetin Modemi Bozulmuştu Ve İnternet Yoktu.
İnternet Varken Bilgisayara C4D Dosyaları Vb. Dosyalar İndirdiğim İçin Hep C4D'de Çalıştım Ve Kendimi Biraz Geliştirdim
Bunlar Da 7 Adet Render Çalışmam :
Bilgisayarımda Sadece FMR'nin Verdiği Skin Ve Steve Olduğu İçin Bu Skinlerle Yaptım.
1= Steve Tekme Yiyor.
2=(Bunu Kötü Yaptım Farkındayım)Hunger Games Gibi Düşünün Bunu
3=Kılıçlı Fotoğraf Çektiren Adam
4=Baba Oğul Fotoğrafı
5=Futbol Oynayan Adam
6=Ağır Nesne Taşıyan Adam
7=Kılıç Fırlatılan Adam (Ayakları Kötü Oldu
)
_________________________________________________________________________________________________________________________________
VEEEEE Geldik Küçük Templatemize
Editlenişi (Resimli) :
Programı Açıyoruz Ve File Kısmından Open Diyoruz.
Sonra "Küçük Bir Template" Yazan Dosyayı Açıyoruz.
Skini Değiştirmek İçin "FMR 5 by xiFrost21" Yazan Yere Tıklayıp Skin'i Buluyoruz Ve Ordaki Yazıyı Silip Skinimizi Atıyoruz.(1.8 Skini Olmalıdır)
Sonra MoText Yazan Bölümün Başındaki + Butonuna Tıklayıp Hepsinin Yazısını Yazacağımız Şekilde Editliyoruz
Ve Son Olarak Renderliyoruz.
Link :
En Çok Beğendiğiniz Çalışmayı Yazarsanız Beni Mutlu Etmiş Oursunuz.
İYİ FORUMLAR !!
Yaz Tatiline Girmeden 2 Hafta Önce İnternetin Modemi Bozulmuştu Ve İnternet Yoktu.
İnternet Varken Bilgisayara C4D Dosyaları Vb. Dosyalar İndirdiğim İçin Hep C4D'de Çalıştım Ve Kendimi Biraz Geliştirdim
Bunlar Da 7 Adet Render Çalışmam :
Bilgisayarımda Sadece FMR'nin Verdiği Skin Ve Steve Olduğu İçin Bu Skinlerle Yaptım.
1= Steve Tekme Yiyor.
2=(Bunu Kötü Yaptım Farkındayım)Hunger Games Gibi Düşünün Bunu
3=Kılıçlı Fotoğraf Çektiren Adam
4=Baba Oğul Fotoğrafı
5=Futbol Oynayan Adam
6=Ağır Nesne Taşıyan Adam
7=Kılıç Fırlatılan Adam (Ayakları Kötü Oldu
_________________________________________________________________________________________________________________________________
VEEEEE Geldik Küçük Templatemize
Editlenişi (Resimli) :
Programı Açıyoruz Ve File Kısmından Open Diyoruz.
Sonra "Küçük Bir Template" Yazan Dosyayı Açıyoruz.
Skini Değiştirmek İçin "FMR 5 by xiFrost21" Yazan Yere Tıklayıp Skin'i Buluyoruz Ve Ordaki Yazıyı Silip Skinimizi Atıyoruz.(1.8 Skini Olmalıdır)
Sonra MoText Yazan Bölümün Başındaki + Butonuna Tıklayıp Hepsinin Yazısını Yazacağımız Şekilde Editliyoruz
Ve Son Olarak Renderliyoruz.
Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
En Çok Beğendiğiniz Çalışmayı Yazarsanız Beni Mutlu Etmiş Oursunuz.
İYİ FORUMLAR !!