Çabuk Girermisin bir şey sorucam soru içerde

fexiStary

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Geldiğin için teşşeürler 1 ploudos serveri kurucam ama nasıl pl paketi yüklerim bilmiyorum
cevabını biliyorsan aşşağı detaylı bir şekilde yazarsan çok sevinirim hatta
yetkili bile olabilirsin doğru söylüyorsan neyse hadi çabuk ol
yaz yetkili sen olabilirsin

CanımKardeşim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben plodus server kurdum yaptım ama yapınca ilerde pluginler hakkında bilmedigimiz sorunlar meydana cıkacak bu konu hakkında her şey biliyorum sana yardımcı olabilirim ve o sorunları kendim cözdüm yapabildim kusursuz server kurdum ama tek sorunum spawn falan yok yani build

UserFallen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk Search Serverde Sonra Ordan Açıldıktan Sonra Plugins Bas İndir Stop Server De Bida Search Server De

fexiStary

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk Search Serverde Sonra Ordan Açıldıktan Sonra Plugins Bas İndir Stop Server De Bida Search Server De
Malesef Ben Plugin değil Plugin Paketi İndirmek İstiyorum ama Yinede Teşekkürler

Ben plodus server kurdum yaptım ama yapınca ilerde pluginler hakkında bilmedigimiz sorunlar meydana cıkacak bu konu hakkında her şey biliyorum sana yardımcı olabilirim ve o sorunları kendim cözdüm yapabildim kusursuz server kurdum ama tek sorunum spawn falan yok yani build
Bana Yardım Edersen Çok Sevinirim

SüzülenPoşet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ploudsta ftp bilgileri yok bildiğim kadarıyla uzaktan bağlantıyla atılamaz diye bilmekteyim sadece yapabilicekleriniz şunlardır. ;
1- Pluginleri indirip kendinize göre editlemek
2- Sitedeki pluginleri editlemeden kullanmak
3- Oyun için editlenebilir şeyleri editlemek