Hayır öğeği denetleyi keşşfettiler.Ben de anlamadım ki ya eskiden biri 430'u geçince havai fişek atarlardı bu nedir şimdi herkes 490 diyor 700 üzerinden mi hesaplanıyor acaba.
Bir ara onu sen bana yapıyordun .---.Skypede bana 3 saat aralıksız söven insanlardan biri olduğunu sandım , afiyet olsun.
Özel okul + kolay sınav:490 üstü formülü işliyor artık beyler. Öyle ikiye böl şunu ekleye gerek yok
Şöyle anlatayım, özel okulların diploma puanları baya yüksek oluyor devlet okullarından. Eğer özel okula gitseydim (istisnalar vardır tabi) 493 alabilecektim mesela. Fakat devlet okulunda 6 ve 7. sınıf notum düşük olduğundan 485 aldımHer özel okula giden iyi puan almıyor. Gece gündüz çalıştım ben![]()
Şöyle anlatayım, özel okulların diploma puanları baya yüksek oluyor devlet okullarından. Eğer özel okula gitseydim (istisnalar vardır tabi) 493 alabilecektim mesela. Fakat devlet okulunda 6 ve 7. sınıf notum düşük olduğundan 485 aldım
Cağaloğlu'nu kazandığın için tebrik ederim bu arada. Seyit adlı hazırlık öğrencisi görürsen selamlarımı ilet.o konuda haklısın bir şey diyemem. Bir çocuğun teog puanı 430 6. 7. 8. sınav ort 98
Çok fazla ful yapan var bu sene ve 495 üzerinde binlerce kişi var bu sınavda ipal edilen sorular, sınavın kolaylığı vs. etkili olduvay be bizim zamanımızda 495 alıcan var ya :/
Yüzden kaç?
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cağaloğlu'nu kazandığın için tebrik ederim bu arada. Seyit adlı hazırlık öğrencisi görürsen selamlarımı ilet.