Çakma Lobi > Lobi Skript'i

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Skripte demedim zaten. Goz gezdirsen diyorsun. Sanki goz gezdirmemisim bilip bilmeden konusma fakat senin arkadaşlarin olduğunu nerden bileyim?
Bilmiyorsan bilme kardeşim zorlamı gözünüze sokuyoruz istemiyosan çık git forumdan tartışmaya girme konularada ergence atılma bu sayede hem ben kazanırım hemde forum rahatlar.[DOUBLEPOST=1431853772,1431853703][/DOUBLEPOST]
while player is online:
if player is logged:
[HASHTAG]#kodlar[/HASHTAG]

böyle daha sağlıklı olur.
While'yi anlamıyorum pek.
on join:
while player is online:
if player is logged:
şeklindemi olacak ?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
While'ın mantığını bilmiyorsan uğraşma, 2 satır bile yazmadan çöküyor server*

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tebrik ederim güzel olmuş.
PVP ne olur ne olmaz diye engelliyordu giriş çıkış mesajlarını temizliyordu.
Benim yaptımda bi skript eklentisine gerek kalmadan girek bir şekilde kullana biliyorlardı.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Tebrik ederim güzel olmuş.
PVP ne olur ne olmaz diye engelliyordu giriş çıkış mesajlarını temizliyordu.
Benim yaptımda bi skript eklentisine gerek kalmadan girek bir şekilde kullana biliyorlardı.
Senin yaptığındada sonuçta MyCommand kullanılıyordu ve gereksiz kodlar vardı. Örneğin benimki lobi sunucusu kapalı ise sunucudan atıyordu. Fakat seninkinde kapalı olsa bile atmıyordu. Bu yüzden pvp vs kapatman gerekiyordu. Ama bunları server.properties'dende ayarlayabilirsin kasmaya gerek kalmaz yani :)

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin yaptığındada sonuçta MyCommand kullanılıyordu ve gereksiz kodlar vardı. Örneğin benimki lobi sunucusu kapalı ise sunucudan atıyordu. Fakat seninkinde kapalı olsa bile atmıyordu. Bu yüzden pvp vs kapatman gerekiyordu. Ama bunları server.properties'dende ayarlayabilirsin kasmaya gerek kalmaz yani :)
Benim aklıma pratik bir fikir olarak geldi mycmd. PVP Kapatmakta kişisel sebeblerim var sorunlar yaşadım sizlerde yaşamayın diye kapattım sunucudan atması için oyuncu login yaptıktan sonra 5 saniye içerisinde gönderilmesse kick atmaya ayarlana bilir basit bir şey.[DOUBLEPOST=1431866680,1431866373][/DOUBLEPOST]
Paket güncellenip Options özelliği getirilmiştir.[DOUBLEPOST=1431849749,1431849704][/DOUBLEPOST]
Hmm denemedim, denemek lazım. Fakat MYSQL bağlamanın zaten gerekli olduğunu zannetmiyorum :) Yinede teşekkürler :D
[14:00:20] [Server thread/WARN]: [AuthMe] ERROR: YOU'RE USING FILE DATABASE WITH 21243+ ACCOUNTS, FOR BETTER PERFORMANCES, PLEASE USE MYSQL!!
Bence MySQL galba gerekli benim için. :)

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Benim aklıma pratik bir fikir olarak geldi mycmd. PVP Kapatmakta kişisel sebeblerim var sorunlar yaşadım sizlerde yaşamayın diye kapattım sunucudan atması için oyuncu login yaptıktan sonra 5 saniye içerisinde gönderilmesse kick atmaya ayarlana bilir basit bir şey.[DOUBLEPOST=1431866680,1431866373][/DOUBLEPOST]
[14:00:20] [Server thread/WARN]: [AuthMe] ERROR: YOU'RE USING FILE DATABASE WITH 21243+ ACCOUNTS, FOR BETTER PERFORMANCES, PLEASE USE MYSQL!!
Bence MySQL galba gerekli benim için. :)
AuthmeSKAddon v1.1'de düzeltilmiş zaten kullanabilirsiniz :)