Çakma lobi çökücek normal sunucu yerine yine değişen fazla bir şey olmucak. Amaç oyuncuların sıkıntısız girmesi ve dosyaların korunması Antibot'lar da. Dosyaları korursun fakat oyuncular yine giremicektir.bot lardan korunmak için çakma lobi şart tabii ki yoksa sunucuz 2 bir çöker ve antibot atmanızda yarar var
önlem için zaten dedigimÇakma lobi çökücek normal sunucu yerine yine değişen bir şey olmucak.
Herhangi bir sorun olursa ö.m dan bana iletiniz piyasada gerçekten çok arsız ergen kardeşlerimiz var durduk yere sunuculara saldırıyorlar.Hub server için yapıyorum evet, yorumlarınız için tek tek teşekkür ederiyorum. Dediğiniz proxy eklentilerinide ekstra olarak yükleyeceğim.
HUB server için ise çakmalobi ekle, bungeecord'ta komut permlerinde Admin permi: [] yap ve md_5 banla sunucunda. BungeeCord ile sorunun olur ise bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirsin.Hub server için yapıyorum evet, yorumlarınız için tek tek teşekkür ederiyorum. Dediğiniz proxy eklentilerinide ekstra olarak yükleyeceğim.