Çakma lobi şart mı?

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya bot saldırısı olmasın diye bu çakma lobi ile uğraşıyorum. Bir türlü yapamadım, bu kadar uğraşmaya değer mi yani bot saldırılarını tamamen engeller mi

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çakma lobi diye tabir ettiğimiz şey bot saldırısından yana, oyuncular sunucular arası geçiş yaparken sürekli /login yapmalarını engellemek içindir. Ancak bu çakma lobiyi öyle bir ayarlamalısın ki Authme bugunu çözmesinler...

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bot lardan korunmak için çakma lobi şart tabii ki yoksa sunucuz 2 bir çöker ve antibot atmanızda yarar var

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakma lobi şöyle birşeydir kardeşim eğer sunucuna bot atılırsa veya ddos ana sunucu yerine yicek saldırıları ve sadece girişler kapancak dosya kaybı lag vb olmucak yani bir tür gardiyan işlevi görmekte bu nedenle gerekli.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bot lardan korunmak için çakma lobi şart tabii ki yoksa sunucuz 2 bir çöker ve antibot atmanızda yarar var
Çakma lobi çökücek normal sunucu yerine yine değişen fazla bir şey olmucak. Amaç oyuncuların sıkıntısız girmesi ve dosyaların korunması Antibot'lar da. Dosyaları korursun fakat oyuncular yine giremicektir.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten çakma lobi yerine AntiProxy kurulursa sorun çözülüyor nerdeyse. Çünkü , bot programları genellikle proxy yoluyla bot atıyor. Hem masraftan hem de sıkıntıdan kurtulursun.

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
HUB musun? Hayır, çakmalobi kullanma derim. Tekli sunucuda, bot engellemek daha kolaydır. Açarsın tek sunucu, eklersin bot koruması - authme bot koruması. Giremezler botlar, kafan rahat olur.

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub server için yapıyorum evet, yorumlarınız için tek tek teşekkür ederiyorum. Dediğiniz proxy eklentilerinide ekstra olarak yükleyeceğim.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub server için yapıyorum evet, yorumlarınız için tek tek teşekkür ederiyorum. Dediğiniz proxy eklentilerinide ekstra olarak yükleyeceğim.
Herhangi bir sorun olursa ö.m dan bana iletiniz piyasada gerçekten çok arsız ergen kardeşlerimiz var durduk yere sunuculara saldırıyorlar.

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
HUB server için ise çakmalobi ekle, bungeecord'ta komut permlerinde Admin permi: [] yap ve md_5 banla sunucunda. BungeeCord ile sorunun olur ise bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirsin.