options:
mesaj: &b/changepassword&6komutuyla sifreni degistirebilirsin.
on join:
give 1 of stick named "&bSifre Degistirmek icin tikla!" to player
on rightclick with stick:
if tool's name is "&bSifre Degistirmek icin tikla!":
send "{@mesaj}" to player
Bide komudu olucak amaPHP:options: mesaj: &b/changepassword&6komutuyla sifreni degistirebilirsin. on join: give 1 of stick named "&bSifre Degistirmek icin tikla!" to player
Onu kaldırıdım ben skript olarak isitiyorum mesala[DOUBLEPOST=1436911190,1436910905][/DOUBLEPOST]Komutu authme de var zaten.
Yapabilirmsiniz efendım öleKomutu authme de var zaten.
authme skripti mi yapcak adam sana xdOnu kaldırıdım ben skript olarak isitiyorum mesala[DOUBLEPOST=1436911190,1436910905][/DOUBLEPOST]
Yapabilirmsiniz efendım öle
Kardeşim sırf skript olarak istediğin için authme yi sildiğini söylüyorsun.Onu kaldırıdım ben skript olarak isitiyorum mesala[DOUBLEPOST=1436911190,1436910905][/DOUBLEPOST]
Yapabilirmsiniz efendım öle
Sadece sordum yapabilirmisiniz dedim .-.authme skripti mi yapcak adam sana xd
Mümkün olmadığından değil, plugini olduğundan ötürü yapılmasına gerek yok.Sadece sordum yapabilirmisiniz dedim .-.
Peki uzatmayalım..[DOUBLEPOST=1436912059,1436911974][/DOUBLEPOST]Mümkün olmadığından değil, plugini olduğundan ötürü yapılmasına gerek yok.
Kullandı hatalı cıktı cubuku göstermiyor USTAPHP:options: mesaj: &b/changepassword&6komutuyla sifreni degistirebilirsin. on join: give 1 of stick named "&bSifre Degistirmek icin tikla!" to on rightclick with stick: if tool's name is "&bSifre Degistirmek icin tikla!": send "{@mesaj}" to player on rightclick with stick: send "{@mesaj}" to player
Hata var demek yerine hangi satırda olduğunu söylesen?Peki uzatmayalım..[DOUBLEPOST=1436912059,1436911974][/DOUBLEPOST]
Kullandı hatalı cıktı cubuku göstermiyor USTA