çalışırmı?

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
loop all players:
    if {ul.oynama.%loop-player%} is true:
        teleport loop-player to {ul.sonkonum.%loop-player%.location}

yeni yaptığım dev minigames skriptinde oyun bitince oyundaki oyuncuları true mi diye test edip teleport edicek
aç serveri dene diyenler için skript biraz büyük ve son satıra kadar yapmadan sürekli hata veriyor.. bunun için deniyemiyorum bi yardım edin bekliyorum :))

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet çalışır tabi eskiden {ul.sonkonum.%loop-player%.location} variablesini bir yere ayarladıysan örnek:
set {ul.sonkonum.%loop-player%.location} to player's location
ve bunu bir eventin altına koymalısın.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet çalışır tabi eskiden {ul.sonkonum.%loop-player%.location} variablesini bir yere ayarladıysan örnek:
set {ul.sonkonum.%loop-player%.location} to player's location
ve bunu bir eventin altına koymalısın.
tabii ki önceden oyuna giriş tabelasına tıklayınca bunu belirler :) en ince ayrıntısına kadar ayarlıycam bu skripti duymayan herkes plugin sanıcak tabii ki forumda paylaşıcam ^^

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki önceden oyuna giriş tabelasına tıklayınca bunu belirler :) en ince ayrıntısına kadar ayarlıycam bu skripti duymayan herkes plugin sanıcak tabii ki forumda paylaşıcam ^^
Skript de bir plugin olduğuna göre :o ve java ile skriptin arasında dağlar kadar fark var. ^_^

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript de bir plugin olduğuna göre :o ve java ile skriptin arasında dağlar kadar fark var. ^_^
ama skript olduğunu söylemesem kim anlarki tabelalarda bile en ince ayrıntıyı düşündüm... oyunda kaç kişi var kaç saniye var ne zaman biter gibi gibi :D

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama skript olduğunu söylemesem kim anlarki tabelalarda bile en ince ayrıntıyı düşündüm... oyunda kaç kişi var kaç saniye var ne zaman biter gibi gibi :D
Lan olum bak delirtiyosun beni deget kafanı başka bir şey çalıştır bilim adamı ol neyse zeki gardaşım yarın skypeden görüşmek üzere

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan olum bak delirtiyosun beni deget kafanı başka bir şey çalıştır bilim adamı ol neyse zeki gardaşım yarın skypeden görüşmek üzere
yorumun için teşekkürler kardeşim

birde arkadaşlar peki şu çalşırmı özellikle "has not" yerini soruyorum gerisi çalışır bilgim var o konuda
Kod:
on drop:
    world of player is "{@UL-Dunya}":
        player has not permission "ul.admin":
            cancel event

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
if player has permission "ul.admin"

Bunu dene çalışır herhalde

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yorumun için teşekkürler kardeşim

birde arkadaşlar peki şu çalşırmı özellikle "has not" yerini soruyorum gerisi çalışır bilgim var o konuda
Kod:
on drop:
    world of player is "{@UL-Dunya}":
        player has not permission "ul.admin":
            cancel event
"doesn't have" diye yazmalısın