Call Center/Çağrı Merkezi Kanserliği Düşünceleriniz

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet başlıktan anladığınız gibi call center/çağrı merkezi kanserliği düşüncelerinizi soruyorum. Ve ben de ne kadar kanser ettiğini söyleyeyim. Tam bir baş belası aynı sinek gibi aynı mobilyacıların bize yapamayalım diye puzzle parçaları gibi montesiz mobilya yollamaları aynı bir kişiyi evin aşşağısında ağaç ettiği gibi. Evet ben görüşlerimi söyledim ve sizin görüşlerinizi soruyorum. Hadi bakalim ne düşünüyorsunuz görelim.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Bence müşteri temsilcilerine de çok yüklenmemek lazım sonuçta onlarda emir kulu.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
onlarda sizden memnun değil memnun değil merak etmeyin örnek olarak ttnet ele alalım o kadar çok gereksiz çağrı geliyoki adamlar 3-4 tane bot koymuş botmu desem ne desem bilemiyorum müşteri hizmetlerine ulaşmak için onları geçmeniz gerek vede onları geçerken bir ton bilgiyi onların sölediğini fark edersiniz adamlar bildiğin geleceği görüyo akk aşmışım uyarı gelmedi onun için aradım onları numara filan sordu bot cevapladı direk akka aşmışsın diye ben gayet memnunujm

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence müşteri temsilcilerine de çok yüklenmemek lazım sonuçta onlarda emir kulu.

Doğru aslında

hiçbir firmanın çağrı merkezinden memnun değilim

Memnun olan var mı ki?

onlarda sizden memnun değil memnun değil merak etmeyin örnek olarak ttnet ele alalım o kadar çok gereksiz çağrı geliyoki adamlar 3-4 tane bot koymuş botmu desem ne desem bilemiyorum müşteri hizmetlerine ulaşmak için onları geçmeniz gerek vede onları geçerken bir ton bilgiyi onların sölediğini fark edersiniz adamlar bildiğin geleceği görüyo akk aşmışım uyarı gelmedi onun için aradım onları numara filan sordu bot cevapladı direk akka aşmışsın diye ben gayet memnunujm

Ahaahah haykırdım. Şahsen ben de memnunum Türk Telekom'un çağrı merkezinden. İnternetim kesik dedim tamam ekip gönderiyorum dedi Pazar günüydü ve Pazartesi oldu ki sabah 10.30 da adam geldi ben bi şaştım böyle sonra 2-3 dk birşeyler yaptı gitti ve internet düzeldi. Türk Telekom benim için gayet iyi.