Call of Duty 4 Modern warfare (CodMw) fps sorunu

Cevap verecekmisiniz?

• Evet

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • Duruma bağlı

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

AgunEmreZagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler benim bilgisayarın 4 gb ram'i 2 gb (1993) ekran kartı var.Ancak codMw yada cod4 çalışmıyor.Çalışıyor ama o kadar fazla donuyorki.50 defa(En az) oyunu silip geri kurdum.Ancak sonuç hep aynı.3 defa tekrar indirdim oda işe yaramadı.Oyunun grafikleri felan çok düşük zaten.Cod 5 Cod 6 Cod 8 ve cod 7 yi çok güzel çalışıyor.Ama cod 4 donuyor.Ne yapmamı tercih edersiniz.Lütfen cevap verin.Acil gerekli

AgunEmreZagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oyun demo değil.Satın almadım.Korsan bir oyunda değil.Sadece kopya :) .Sorunun kaynağı sence nedir? Torrent'ten indirdim.Zaten torrent oyunlar kopya oluyor.
:fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::cam::cam::cam::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın:

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyun demo değil.Satın almadım.Korsan bir oyunda değil.Sadece kopya :) .Sorunun kaynağı sence nedir? Torrent'ten indirdim.Zaten torrent oyunlar kopya oluyor.
:fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın::cam::cam::cam::fırın::fırın::fırın::fırın::fırın:
Oyunda Hata Vardır Satın Alarak Oynaman Gerek Her İndirme Dosyası Doğru Çıkmaz Diğer CoD Oyunları Düzgün Çalışıyorsa Oyunda Sıkıntı Vardır Sil Oyunu Yeniden Dene .