Call of Duty AR Silahları

dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
Mesajlar
803
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
420
Puanları
990
Ruh hali
1.jpg


Call of Duty AR Silahları

Eski ve köklü bir oyun olan Call Of Duty içerisindeki AR silahlardan bahsedeceğiz.
nice2.png


Öncelikle AR nedir, sizlere bunu açıklayayım. AR dediğimiz kavram, tam otomatik silahları kapsar. Özetle AR = tam otomatik silahlar (tüfekler).


2.jpg


M16
En çok bilinen, hasarı keleşten bir tık düşük olan lakin isabet oranı daha yüksek tam otomatik silahtır. Bu silah ile daha kolay nişan alabilir ve sekmeden daha az etkilenebilirsiniz. Hasarı keleşten yüksek olsa da diğer ağır makinelilere kıyasla bir hayli yüksek.

3.jpg


AN-94
Keleş ailesinden olan bu silah, biraz fazla seker. AK-47 tarzındadır ama AK-47 'ye oranla isabeti daha yüksek oranlıdır, hasarı ise bir tık daha azdır. Bulunması kolay ama işlevselliği o kadar yüksek bir silah değildir.

4.jpg


Type25
İsabet oranı yüksek, sekmesi işe bir hayli düşük bir silahtır lakin hasarı o kadar etkili değildir. Araçlar ve patlayan nesneler üzerinde çok etkili olsa da, kalabalık bir savaş ortamında istediğiniz performansı alamazsınız. Nişangahlar ile çok iyi bir hale getirebiliyorsunuz.

5.jpg


AKBP
Sekmesi düşük, hasarı güzel ve yine keleş familyasından bir silahtır. Mermisi yanlış hatırlamıyorsam diğer silahlardan daha fazladır. Eğer isabet oranınız kötü ise ve mermi sıkıntısı çekiyorsanı, tam size göre bir silah.

6.jpg


M4a1
İşte benimfavorim, tam bir canavar! Namlusundaki yumuşatma ile geri-tepmeden daha az etkileniyorsunuz, isabet oranı da gayet iyi aynı zamanda vurduğu yeri parçalayan, inanılmaz bir canavardır. Dürbün ile uzaktaki hedefleri takır takır vurur, maşallahı var.

7.jpg


G37H
Biraz daha makinalı tarzında, geri-tepmesinde yumuşatma sahibi, dürbünlü kullanışa oldukça elverişli bir silahtır. Bu silah ile pata küte girmek yerine, biraz daha assult tarzı takılabilirsiniz.

8.jpg


AK47
Bunu pek anlatmaya gerek yok, bildiğimiz keleş. Çok fazla seker, sprey atarken farenizi aşağıya doğru çekerseniz mermiler hedefe gider. Dürbün mürbün hiçbir şeyden anlamaz, bir nişangah var o kadar pata küte girme silahı, nereye sıkarsanız; o sıktığınız yer dışında her yere mermi yollar. Klasik bir silahtır.
nice2.png


Hafif Makineli Silahlar

9.jpg


AKS-74U
Keleş familyasında bulunan bir hafif makinelidir. Az seker, isabet oranı bir hayli yüksektir lakin istediğiniz hasarları veremeyebilirsiniz. Zırhlı hedefler üzerinde işlevsiz kalabilir. HS atarak hızlı bir şekilde oynamanıza olanak sağlar. Omuzluğu ile geri-tepmeler yumuşar, rahat kullanırsınız.

10.jpg


MSMC
Bir diğer adıyla UZİ :D Uziyi çift olarak da kullanabildiğiniz için çok zevkli bir silah olabilir. Biraz daha aksiyona atılıp, direkt düşmanın üstüne yürümeyi seviyorsanız, bunu kullanmanız avantaj sağlar. Hasarı ve isabet oranı bayağı düşüktür, ufak bir silah olduğundan ötürü hızlıca hareket etmenize olanak sağlar.

11.jpg


HG40
Hafif makineli olmasına rağmen uzun namlusu sayesinde uzak mesafedeki hedeflere mermileri rahatlıkla ulaştırabilir. Hasarı düşüktür lakin isabet oranı çok yüksek bir silahtır. Dürbünlü kullanımda hızlı ve seri anlarda gerçekten işinize yarar. Çoklu hedeflerde potansiyeli diğer hafif makinelilere göre daha iyidir.

nice2.png


Bildiklerimi size aktarmaya çalıştım, umarım işinize yaramıştır, sağlıcakla kalın...
 


RenureN

Sudan Çıkmış
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
2
Puanları
40
Kullanım ve hasar olarak en iyi silah hangisi oluyor
 

Üst