Call of Duty Mobile En İyi Silahlar

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
Mesajlar
596
En iyi cevaplar
37
Beğeniler
694
Puanları
2,620
Ruh hali
145764


Call of Duty Mobil Sürümü'ndeki En İyi Silahlar
Herkese merhabalar, bugün sizlere Call of Duty Mobile oyununun en iyi silahlarından bahsedeceğim. Öyleyse, konuya geçelim.

Call of Duty Mobile Hakkında
Evet, son zamanlarda, aktif olarak oynanan Call of Duty Mobile oyunu, kullanıcılarını mutlu etmeye devam etmekte. Gerek takım ölüm maçı, gerek ise, hakimiyet, hatta ve hatta ara ve yok et modu ile PUBG Mobil versiyonuna ciddi anlamda rakip oldu. Ayrıca, bu oyunda yapay zekaya karşı gelme modu da var. Bu sayede oyuncular kendilerini hızlıca geliştirebiliyor.

Call of Duty Mobile İndirme
Call of Duty hem AppStore'da hem de Google Play Store'da bulunuyor. Bu sayede daha çok oyuncuya hizmet verebiliyor. Karşınızda, Call of Duty Mobile sürümünün hem AppStore'dan hem de Google Play Store'dan indirme linki!
  • AppStore İndirme Linki: TIKLA
  • Google Play Store İndirme Linki: TIKLA

Call of Duty Mobile En İyi Silahlar
Call of Duty Mobile sürümdeki en iyi 5 silahı sizler için derledim. Tabii; bu 5 silahın ne kadar iyi olduğu kişinin oynayış tarzına göre değişmekte. O nedenle ben genele göre yaptım. Konumu okuyan herkes için bu durum böyle olmak zorunda değil.

M16
145759
  • AK47 ile beraber zirveyi oynayan bu silah, sektirme olayını sevmeyenler için kesinlikle bir numara.
AK47
145760
  • M16 ile zirveyi paylaşan bu silah 70 hasarı ile en çok hasar veren saldırı silahıdır. Rakip oyuncuyu oldukça zor durumda bırakan bu silah, aynı zamanda kontrol etmesinin zorluğu nedeniyle kullanan kişinin kendisi için de bir o kadar zordur.
M4
145761
  • M4 gayet güzel ve gayet stabil olarak bilinir. hiçbir şekilde sektirme olmayan bu silahın hasarı çok fazla olmasa da, sektirme bulunmadığından ötürü, saniyede birden çok kez atış yapabilirsiniz.
DL Q33
145762
  • En iyi keskin nişancı olarak bilinen bu silah, birinci seviyede açılır. 90 hasar verir; ancak çok yavaş ateş eder. Bu neden ile hem çok seveni hem de pek çok sevmeyeni vardır.
UL 736
145763
  • En iyi hafif makineli silah olarak da bilinen UL 736, tam olarak 108'inci seviyede açılır. LMG silahlar ile oynamayı seviyorsanız bu silah tam size göre.


Son

Bu konumuzun da sonuna geldik. İyi forumlar dilerim!
 


Ekli dosyalar

  • cod.jpg
    cod.jpg
    29.1 KB · Görüntüleme: 210

ErayGulmez

Why?
Mesajlar
120
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
55
Puanları
240
Ruh hali
Faydalı bir konu, eline sağlık. Tabii ki favorim AK47 :ıslıkçı:
 

Üst