Cambaz Network | Kaliteli OPskyBlock | Alım Var | Konuya Göz At

UmutPortal

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Evet arkadaşlar ilk önce alımlarımızdan bahsedim.
Reklamcı Youtuber +15 de Rehber alımı vardır.

Server özellikleri:
Host:Keyubu
Ram:7 GigaByte
Serverin işlemcisi: Intel Xeon x5690 / x5687 4 çekirdek işlemci
Serverin İp adresi:185.93.69.85
Serverin Plugini OPSkyblock

Evet bugünlük bu kadar serverimize gelmeyi unutmayın.

Not:+20 de Minecraft Premium çekilişi olcaktır.

Son düzenleme:

djvarken

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı...keşke daha açıklayıcı olsaymış. Konu tasarımınızı acilen geliştirmeniz lazım yoksa bu şekilde fazla online alamazsınız çünkü konu göze çarpıcı değil. Onun dışında server plugin açısından biraz sade görünüyor ve bütün günümü harcayıp serveri araştırmakla ve komutları öğrenmekle geçiremem günümü, bu yüzden 20 dakikalık bir oynayış ardından gördüklerim üzerinden konuşacağım. İlk öncelikle kırdığımız madenlerin %90'ının lavda yanması gerçekten sinir bozucu. EMEK skyblock olsa anlarım, normal olarak yanması lazım. Ancak OPSkyblock olarak geçen bir serverde (ki artık her skyblock serveri kullanıyor) otomatik envantere gelmemesi gerçekten işi zorlaştırıyor. Ve taş generatörünü ilk yaptığımızda elimizde tahta kazma olmasına rağmen taş dışında herşeyin gelmesi de ayrı bir dert. İlk başladığımızda demir set almamızı pek anlamadım, eğer yanında en azından taştan ekipman vermeyecek iseniz demir setle adada dolaşmanın anlamı yok, değil mi? Her şeyin dışında yetkili çok çabuk sinirlense de (korkmadım değil) kafa dengi birisine benziyor, açık bıraktığım hileyi bile şakaya vurdu ki TANRI KORUMUŞ BENİ BAN YEMEDİM

öyle böyle, emek skyblock olsa anlayacağım, opskyblock olsa yetersiz göreceğim bir server kendisi. konu tasarımı acilen değiştirilmez ise pek bir online sayısına ulaşamayabilirsiniz ve dediğim gibi en azından (geçici bir çözüm olarak) serveri diğerlerinden ayıran özelliklerini, olan pluginleri ve birkaç komutu yazsanız konuya daha yardımcı olabilirdi.

ne diyelim yolunuz açık olsun ? :S^_^