CAMİ => SADECE AVLUSUNU YAPTIM DEVAM ETTİRECEM ELEŞTİRİLERE AÇIK

Zagleblin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

DAHA YAPIM AŞAMASINDA ÖNERİ YAPABİLİRSİNİZ ZATEN ONUN İÇİN AÇTIM ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM
VURUN AMA ÖLDÜRMEYİN :D
-BU ARADA İYİ BUİLDER İM KANALINA ALACAK OLAN VARSA BEN VARIM :D-

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bu camiyi görünce mimarlığa ilk başladığım zamanlar aklıma geldi :) Bu arada simetri terk bir yapı olmuş kubbeler kubbeye benzemiyor, cam deseni kötü, kalın cam olmamış, lapis bloğu yerine yün kullan. :)

Zagleblin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence simetrisiz bir yer yok her şey ölçülü neresi simetrisiz bi söylermisin :D

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Simetri bazı yerlerde bozuk , onun dışında LifeTaker ' in de dediği gibi lapis bloğu yerine yün kullanman . Ayrıca bir cami avlusunda öyle cam deseni olacağını düşünmüyorum . Ki kare veya dikdörtgen yapsan daha güzel olabilirdi . Yada cam koymayıp cam yerlerini boş bıraksan daha hoş olur .

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Camide cam deseni olmaz. Genellikle medieval kiliselerde vardır. Camilerde üst bölgelerde birkaç cam vardır onları da çitle yaparsan ya da trapdoor la daha güzel görünür. Ayrıca bakınca çok düz duruyor o kubbkere çok fazla mesela daha değişik şeylerle süslesen oraları daha güzel olurdu. Büyük avlu yapmak zararına olmuş. Biraz daha kat kat yapsan daha güzel dururmuş mesela karşılıklı 2 tarafa 2 bir kat çıkabilirsin, balkon gibi. Normal bir camide öyle bir şey olmaz ama bu minecraft yani normal cami yapsan çok sade durur.

10hpn var daha, iyi kullan :))

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Camları ve kubbeleri beğenmedim onun dışında içi fena değil (abdest alınan yere ne deniyordu ya ) işte orayı da değiştirebilirsin sana kalmış :)