kaptanprays
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar campcraftta 1.5.2 versiyonunda çay,pizza,çorbalar,milkshake vb
yemek yapımlarını söyleyene beğeni
yemek yapımlarını söyleyene beğeni
20 modda çökmedi minecraftım seninkinde çöktü okadar oynamıştım oyun haram olsun sana liste istedim mod verdin çökerttinnot enought modunu indir. o modda bütün itemlerin yapımını gösteriyor
mal kendin çökertmişsindir oyunu ben napıyim mall >bilgisayarda 20 mod yüklü senin dediğini yükledim minecraft açılmadı[DOUBLEPOST=1372766042,1372765892][/DOUBLEPOST]minecraftım çöktü ya başka bişi solemeyin listeeeeeee[DOUBLEPOST=1372766550][/DOUBLEPOST] 20 modda çökmedi minecraftım seninkinde çöktü okadar oynamıştım oyun haram olsun sana liste istedim mod verdin çökerttin
kardeş konuda belirttiğim gibi 1.5.2 versiyonu bende renkli kamp ateşi ve o yiyeceklerden yok farklıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
show content kısımları var yazıyaların hemen orda yemek vs olmasada kamp ateşi çakı çadır yatak vs yapımını gösteriyor[DOUBLEPOST=1372783236,1372783166][/DOUBLEPOST]haa birde şekerleme yapımını gösteriyor kamp ateşinde pişirilenlerden[DOUBLEPOST=1372783382][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu linktede projelerin var
fener yapımı ekipman yapımları