Can sıkıntısına iyi gider, Tavuğa binmiş yavru zombi

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar başlıkta her şeyi açıkladım :D
Can sıkıntısı dememin sebebi canımın sıkılması, ve ilginç bir şey paylaşmak istemem. Ben şahsen ilk defa karşılaştım önceden görenler olabilir. Belkide Admin gelip koymuştur nerden biliyim :ha:. Örümceğe binen iskeleti duymuştuk :D
Bir sunucuda (ünlü :D) skyblock oynarken adamda hiç tavuk olmamasına rağmen karşılaştım. İşte resim:

Not: Resimleri önceden çekmiştim. Paylaşma zamanı geldi heralde :D
Not 2: Yeşil şeyler ne diye soran olursa ordaki Witch mi nedir büyücünün attığı zehir zaten ölcem diye atlarken de çekmeye çalıştım :D

Edit: Arkadaşlar bunun adı Chicken Jockey olarak geçiyormuş yani Spider jockey örümcek sürüyordu buda tavuk sürüyor :D
buradan bakabilirsiniz değişik türleri varmış ve spawnlanma olasılığı düşük bir şey.
http://minecraft.gamepedia.com/Chicken_Jockey

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Vay be sen bence supernatural katıl bak oradakilerden daha iyi iş yaparsın 2 yıldır mc oynuyorum daha örümceğe binen iskelet bile görmedim arkadaş

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Vay be sen bence supernatural katıl bak oradakilerden daha iyi iş yaparsın 2 yıldır mc oynuyorum daha örümceğe binen iskelet bile görmedim arkadaş
Supernatural? oney ilk defa duydum :D
örümceğe binen iskelet /Spider Jockey diyede bilinir :D sanırım yanlış yazdım nese\ 3 4 defa gördüm multiplayerde ve kestim :D
Bu resimdekini ilk kez gördüm ondan paylaştım zaten göreniniz vardır belki vurcam diye aşa düşürmüştüm :D
bnde 3 yıldır oynuyom[DOUBLEPOST=1406118305,1406080022][/DOUBLEPOST]Güncel
+
Konuyu editledim Adı Chicken Jockey bilgilendirme olsun öğrenin hadi bakalım görürseniz resim atın :D
(/summon ile görüp atmayın doğal olsun yada atmayın siz bilirsiniz)

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Supernatural? oney ilk defa duydum :D
örümceğe binen iskelet /Spider Jockey diyede bilinir :D sanırım yanlış yazdım nese\ 3 4 defa gördüm multiplayerde ve kestim :D
Bu resimdekini ilk kez gördüm ondan paylaştım zaten göreniniz vardır belki vurcam diye aşa düşürmüştüm :D
bnde 3 yıldır oynuyom[DOUBLEPOST=1406118305,1406080022][/DOUBLEPOST]Güncel
+
Konuyu editledim Adı Chicken Jockey bilgilendirme olsun öğrenin hadi bakalım görürseniz resim atın :D
(/summon ile görüp atmayın doğal olsun yada atmayın siz bilirsiniz)
What? Sen tavuğu bos verde supernatural'i nasıl bılmessin :D Edit: summon kodları ile neredeyse her şeyi üst üste spawnnlayabilirsin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
What? Sen tavuğu bos verde supernatural'i nasıl bılmessin :D Edit: summon kodları ile neredeyse her şeyi üst üste spawnnlayabilirsin

Böyle mi?

Bununla ben bir yabancı sunucuda karşılaştım ve o an bağlantı sorunu yaşıyordum ve böyle bir şeyle karşılaştım çok ilgimi çekti bende bir ss alayım dedim. ^_^

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle mi?

Bununla ben bir yabancı sunucuda karşılaştım ve o an bağlantı sorunu yaşıyordum ve böyle bir şeyle karşılaştım çok ilgimi çekti bende bir ss alayım dedim. ^_^
Adamların üstüne oturma diye bişi oluyo sanırım herkes üst üste oturmuş yada orda dikkat çeksin diye koymuş ta olabilirler

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle mi?

Biz bunu arkadaşlarla (net cafede) cs'de yapmaya çalisirdik :) Ama bunun summon kodu ile bir alakasi yok.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende gördüm sabah vakti saldırdı bide hapsettim oynuyorum öyle :D..

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende gördüm sabah vakti saldırdı bide hapsettim oynuyorum öyle :D..
Ben ona vurmaya çalışcakken aşaya attı kendini benden korktu :D adada 2 kişiydik sanırım ondan :)
Bir de arkasında mob trap ve yolda doğan iskelet vardı işimiz zordu bi de hızlı koşuyo zaten o bile yeter :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu bende gördüm arkadaşlarla survival oynarken karşıma çıktı .

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben tavuğa binmiş Pigman Gördüm Nediyonuz lo :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben yapmadim dostum gördüm. ._. nasıl dersen nether portalimdan pigman sizmiş :D[DOUBLEPOST=1406397562,1406397509][/DOUBLEPOST]
bende yarasaya binmiş giant gördüm (yarattım).
Yaratmak Allah'a Mahsustur. "Yapmak" Kelimesini Demelisin.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben yapmadim dostum gördüm. ._. nasıl dersen nether portalimdan pigman sizmiş :D[DOUBLEPOST=1406397562,1406397509][/DOUBLEPOST]
Yaratmak Allah'a Mahsustur. "Yapmak" Kelimesini Demelisin.
Yaratıcılık kelimesi yerine de yapmacılık mı diyelim?