Candy Craft sessizce görevdeyiz...

Sizce bu emek boşa gidermi ?

• evet

Kullanılan: 8 61.5%
  • hayır

Kullanılan: 5 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    13

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müthiş bir sunucuydu, rehberliğini çok uzun süre yaptığım hub olmadan önce bile kalitesini ortaya koyan harika bir sunucuydu.Hatta ilk resmi başlayan kişi bendim yönetim ekibi ve canım tam tutulur bir serverdi ancak kıymeti bilinemedi.. Herhangi bir ihtiyacınızda daima buradayım mesaj yolu ile yapabileceğim bir şey varsa bildirebilirsiniz tekrardan başarılar bu sefer hakkınızı alırsınız umarım bu arada Ozan diye az peşinden koşmazdık :) Sen Enes olmalısın :)
teşekkürler :) (evet enes adım :) )

DragonSurvivalTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsterseniz para bağışlaya bilirim milyonerim (gerçekten de milyonerim inanmayanlar varsa arabalarımı, tapularımı, evimi gösterebilirim)

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu ileriki zamanlarda açacaksınız anladığım kadarıyla. 1.9 açarsanız oyuncu patlaması yaşayabilirsiniz tahmimimce

Sent from my iPhone using Tapatalk

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu ileriki zamanlarda açacaksınız anladığım kadarıyla. 1.9 açarsanız oyuncu patlaması yaşayabilirsiniz tahmimimce

Sent from my iPhone using Tapatalk
1.9 çıksın önce sonra sunucusu çıksın bi :D

Api
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Api

Bu arada ne zaman açılır sunucu tahmini bir vakit ?
su an pluginerimiz yok diyelim biraz zaman alıcak :D

Son düzenleme:

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Zarara uğramanız konusunda kendinizi suclayin. Sonuçta biz para verin veya sunucu açın demiyoruz. Bu şekilde milletin üstüne suç atmakta hatalisiniz.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zarara uğramanız konusunda kendinizi suclayin. Sonuçta biz para verin veya sunucu açın demiyoruz. Bu şekilde milletin üstüne suç atmakta hatalisiniz.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben suç atmıyorum. biraz tecrübesizlik eseri sadece