CandyCraft Mod (1.7)

Rocker_Cyborg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

CandyCraft Mod
valentin4311
1.7
Minecraft Forge
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft'ın tamamı şekerden olsa ne yapardınız ? İçinizde çimenleri yer dururdum diyen olacak biliyorum.. :) İşte size güzel bir mod !

• Başlat menüsüne %appdata% yazın. Roaming klasöründen .minecraft ' ı açın.
  • Rar'daki dosyaları .minecraft içindeki mods klasörüne atın.
  • Oyunu kapatıp açın.
  • Daha sonra tekrar oyuna girip keyfini çıkarın :)

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Açıkçası yaptığın mod tanıtımlarını beğenmiyorum. Modlar hakkında yeterli bilgiyi vermiyorsunuz...
Kendiniz fotoğraflarını çekip mod hakkındaki kendi fikirlerinizi özgür ve açık bir şekilde ifade etmelisiniz...
Onun dışında konu düzeni dahil beğenmedim. Modu ilk gördüğümde indiresim gelmişti (minecraftforum.net'de iken). Şimdi çöp olup gidiverdi... En azından konuya özen gösterebilirdin...

Rocker_Cyborg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası yaptığın mod tanıtımlarını beğenmiyorum. Modlar hakkında yeterli bilgiyi vermiyorsunuz...
Kendiniz fotoğraflarını çekip mod hakkındaki kendi fikirlerinizi özgür ve açık bir şekilde ifade etmelisiniz...
Onun dışında konu düzeni dahil beğenmedim. Modu ilk gördüğümde indiresim gelmişti (minecraftforum.net'de iken). Şimdi çöp olup gidiverdi... En azından konuya özen gösterebilirdin...

Eleştiriniz için teşekkür ederim. Konuya özen göstermeye çalıştım.. Umarım bu seferkini beğenirsiniz...