CandyCraft Rezillikleri

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Egosuz yetkili gereksiz samimiyet yaratır sözüne katılıyorum, fakat herşeyin aşırısı fazladır.Sohbet üzerinden destek meselesine gelince sürekli size aynı şeyi yazmaktan sıkıldım, Saçma mesajları okuyabiliyor ama benim gerçek şikayet/destek mesajımı okuyamıyorsa ben ne uğraşıcam kardeşim yapacağı şey 30 saniye sürmeyecek belkide yapacağı şeyi anlatayım size;

Ormana gidecek, elemanın hile olup olmadığına bakıcak (Ki çatur çutur döne döne 360 derece milleti kesen eleman :) topu topu toplasan 30 saniye almayacak ama siz oyun için destek veremez veremez muhabbetine girin hala, ne işe yarıyacak bu admin yaptıkları elemanlar ?

Konu kilit bundan sonra size cevap vermeyeceğim, işinize bakın yalakalık yapmaya devam edin.
Onca soru geliyor gerekli/gereksiz adam vanish geçip tplendi ve izliyor diyelim. O anda sohbete bakmaz haliyle adama odaklanır. Bu sefer yine aynı sorun ortaya çıkar. Yetki uzaktan göründüğünde gerçekten mükemmel bir şey ama işin detayına girince olumsuz yanlarını görüyorsun. Bahsi geçen sunucu sahibini tanımıyorum ama boş ön yargı sadece olumsuz ortam yaratır. İyi forumlar.