Canım çok sıkılıyor.

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler canım çok sıkılıyor gelin bir şeyler yapalaım lütfen eğer benle oyun oynamak isteyen olursa özelden mesaj attı
ARK olanlar ile yapacağım etkinlik

10 kişi filan klan kurup şu düşmanım olan bayan üyelerle dolu klanı yok etmek orda bir kaç hatunu esir alırız işte hapsederiz tabi bunları boşuna esir olarak almayacaz bu hatunları arenaya atıp dinazorlar ile dövüştürcez

Sonra biraz ıtem filan toplayalım gidelim milletin lootlarını toplayıp bir yerde depolarız bir denizin altında mağarada

Gta 5 (PC'de) olanlar ile yapacağım etkinlik

Ben trainer açıp para eventi yapacam baya bir para dağıtcam sonra...

çetemiz ile hacker limuzini yapıp adamları pat pat pat pat patlatmak

CS:GO olanlar ile yapacağım etkinlikler

Normal takılcaz işte kapışcaz :(

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayal kurmak güzeldir.Yan etkileri arasında;Eğer yanlış düşürülürse insanı çocukluk evresinden çıkaramaz.

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapacağım etkinliklere gelen gelsin lütfen özelden mesaj atsın saçma sapan mesajlar atıpta konuyu baltalamasın.[DOUBLEPOST=1440410566,1440410401][/DOUBLEPOST]Ama cidden o hatun dolu klanın kalesini ele geçirmek için en az 10 kişiye ihtiyacım var kalelerinde bir sürü güzel eşya var havadan bombaladım 4 kişi yine hemen bir kaç nöbetçi hatun kuşları filan hep öldürdü bunlar 7/24 aç susuz ark mı oynuyor niye bu klanın %100 hatun :([DOUBLEPOST=1440410891][/DOUBLEPOST]

Canımız her sıkıldığında konu açsak forum çökerdi.

" Doğduğun köydeki bütün çocukları şeytana adayayım Ne yaptın sen ! "

Hayal kurmak güzeldir.Yan etkileri arasında;Eğer yanlış düşürülürse insanı çocukluk evresinden çıkaramaz.

Bi an cidden gerçek söylüyon sandım :(

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO al takılalım xd
CS:GO ya daha var ilk önce 10 kişilik gurup ile hatunların olduğu kaleyi patlatıp orayı kendi kalemizi yapmamız lazım 5 kişi havadan kuş ile bomba veya roket atacak geri kalan 5 kişi trex ile dalacak ve ben ise gizli bir giriş yapıp herkezin yataklarını kıracam

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO ya daha var ilk önce 10 kişilik gurup ile hatunların olduğu kaleyi patlatıp orayı kendi kalemizi yapmamız lazım 5 kişi havadan kuş ile bomba veya roket atacak geri kalan 5 kişi trex ile dalacak ve ben ise gizli bir giriş yapıp herkezin yataklarını kıracam
Tamamda CS:GO indirimdeyken al bence xd
Bekliyorum cs:go hediyemi asqım <3 xd