S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Ucretli olarak yapiyorum. Kimse babasinin hayrina yapmaz.Bana minecraft sunucu sitesi yapsana sergun
Ucretli olarak yapiyorum. Kimse babasinin hayrina yapmaz.Bana minecraft sunucu sitesi yapsana sergun
Minecraft dan sıkılmadin ama degil mi ? Ya da bol para biriktirip wii u alabilirsin200tl 5 dk sonra sıkılacagim birseye vermem.
Cümlede hayrına yap yazmadımki sergun ne kadar zor oldugunu biliyorumUcretli olarak yapiyorum. Kimse babasinin hayrina yapmaz.
Wii u tam bir rezalet. Parami niye cope atayim?Minecraft dan sīkılmadin ama degil mi ? Ya da bol para biriktirip wii u alabilirsinama pahalidir soyleyeyim dedim
![]()
Sunu da alabilirsin 30tlWii u tam bir rezalet. Parami niye cope atayim?
Sıkıldım
Var zaten bundan. 5 dk sonra sıkılıp attim.Sunu da alabilirsin 30tl
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sen sıkıl o zaman. 8 bit oyunlar en zevkli olanlardirVar zaten bundan. 5 dk sonra sıkılıp attim.
Ben sevmiyorum.Sen sıkıl o zaman. 8 bit oyunlar en zevkli olanlardir![]()
Olur.Bilgisayar dışında tavsiye ister misin ?
Eskrime başla beni acayip bilgisayar sıktı çok güzel bir spor bayağı yorucu ve strateji oyunları için skill kasıyorsun resmen
Sosyal birsey istemiyorum. Yanliz kovboyum ben.Eskrime başla beni acayip bilgisayar sıktı çok güzel bir spor bayağı yorucu ve strateji oyunları için skill kasıyorsun resmenEve gelince bilgisayar daha cazip gelmeye başladı spordan sonra bana.
Tek başına yapılan bir şey zaten ama eğer öyle diyorsan rome total war da çok şekil bir oyun sosyallik istemiyorsanSosyal birsey istemiyorum. Yanliz kovboyum ben.
Bu aralar oyun satin alamam.Tek başına yapılan bir şey zaten ama eğer öyle diyorsan rome total war da çok şekil bir oyun sosyallik istemiyorsan