alikassy
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar ben minecraftı normal serverlarda sorunsuz oynuyordum taa ki düne kadar dün arkadaşımdan içerisinde x ray modu olan .minecraft dosyası aldım ve kendi .minecraft ımla deiştirdim kendi dosyamı yedeklemesine yedekledim ama nasıl olduysa yedeğimi kaybettim şimdi servera bağlanamıyorum server kodunu yazıp ekle dediğimde serverın yanında kırmızı çarpı gözüküyor
ve can't reach server diyor giriş dediğimde ise server'a bağlanılıyor diyor bir süre sonra connection timed out:cennect şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum minecraftı sildim yükledim ayrı ayrı linklerden başka başka sürümlerini yüklrdim güvenlik duvarına onaylattım bulduğum her yolu denedim ama yinede server'a giremedim aynı şekilde diğer serverlarada girmiyor
(hamachi server değil normal serverdan bahsediyorum)
(118.165.201.52:577)
serverin id sini verdim bir deneyin sizde çalışıyormu bu arada çözümü bilen yada önerisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
ve can't reach server diyor giriş dediğimde ise server'a bağlanılıyor diyor bir süre sonra connection timed out:cennect şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum minecraftı sildim yükledim ayrı ayrı linklerden başka başka sürümlerini yüklrdim güvenlik duvarına onaylattım bulduğum her yolu denedim ama yinede server'a giremedim aynı şekilde diğer serverlarada girmiyor
(hamachi server değil normal serverdan bahsediyorum)
(118.165.201.52:577)
serverin id sini verdim bir deneyin sizde çalışıyormu bu arada çözümü bilen yada önerisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler